Χαρδαλιάς: Ανέβαλε τις προγραμματισμένες επισκέψεις του σε στρατιωτικές μονάδες

Διαβάζεται σε 1'
Χαρδαλιάς: Ανέβαλε τις προγραμματισμένες επισκέψεις του σε στρατιωτικές μονάδες
Νίκος Χαρδαλιάς Eurokinissi

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αφοσιώνεται στην προσπάθεια να εκλεγεί περιφερειάρχης Αττικής. Αυτός είναι ο πιο πιθανός λόγος της αναβολής των επισκέψεών του σε στρατόπεδα τη Δευτέρα.

Οι επισκέψεις του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά, για Δευτέρα 31 Ιουλίου, σε Πετσάλι Ιωαννίνων, Άραξο και Ανδραβίδα, αναβάλλονται σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση.

Ο επαναπρογραμματισμός των επιθεωρήσεων και αξιολογήσεων των μέτρων ασφαλείας και πυρασφαλείας σε σχηματισμούς και μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων αναμένεται να ανακοινωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7 η ΝΔ κατέληξε τελικά στον κ.Χαρδαλιά για την υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής παρότι ο υφυπουργός Άμυνας δεν ήθελε να κατέβει στην Περιφέρεια και είχε βάλει πλώρη για την Ευρωβουλή.

Την Κυριακή εκλήθη όμως στο Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

Οι περιφερειακές εκλογές στην Αττική αναμένεται επομένως να εξελιχθούν σε γαλάζιο εμφύλιο, καθώς ο κ. Πατούλης διαμηνύει ότι είναι αποφασισμένος να κατέβει κανονικά, δεδομένου άλλωστε ότι είναι εν ενεργεία περιφερειάρχης και οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου απέχουν μόλις 50 ημέρες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα