Χαρίτσης: Απαράδεκτη η απόκρυψη του ιστορικού της μεταρρύθμισης για την ίδρυση ατομικών επιχειρήσεων

Χαρίτσης: Απαράδεκτη η απόκρυψη του ιστορικού της μεταρρύθμισης για την ίδρυση ατομικών επιχειρήσεων
Αλέξης Χαρίτσης eurokinissi

Απαράδεκτη χαρακτηρίζει μέσω ανάρτησής του την απόκρυψη του ιστορικού της μεταρρύθμισης για την ίδρυση ατομικών επιχειρήσεων, που ανακοίνωσε σήμερα ο υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Τις δηλώσεις του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη, ο οποίος στην ομιλία του κατά την παρουσίαση της λειτουργίας της “Εθνικής Πολιτικής Διοικητικών Διαδικασιών”, ανακοίνωσε την έναρξη της ατομικής επιχείρησης μέσω του gov.gr σχολίασε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης.

Ο κ. Χαρίτσης εξήγησε αρχικά πως η μεταρρύθμιση για την ηλεκτρονική ίδρυση επιχειρήσεων σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ , μία μεταρρύθμιση μάλιστα που αναγνωρίστηκε ως “καλή πρακτική από Παγκόσμια Τράπεζα και Κομισιόν και χαρακτήρισε θετικό το ότι σήμερα μετά από 3μιση χρόνια, η μοναδική εκκρεμότητα που είχε απομείνει, η ένταξη των ατομικών επιχειρήσεων στο πρόγραμμα.

Ωστόσο, σε ανάρτησή του μέσω του Twitter, ανέφερε πως είναι απαράδεκτη η απόκρυψη του ιστορικού της μεταρρύθμσης, καθώς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης δεν έκανε καμία αναφορά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

“Η μεταρρύθμιση για την ηλεκτρονική ίδρυση επιχειρήσεων σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Αναγνωρίστηκε μάλιστα ως καλή πρακτική από Παγκόσμια Τράπεζα και Κομισιόν και οδηγησε στην ίδρυση επιχ/σεων μέχρι και σε 8 μόλις λεπτά.

Θετικό ότι ολοκληρώθηκε σήμερα, έστω και μετά από 3μιση χρόνια, η μοναδική εκκρεμότητα που είχε απομείνει, η ένταξη των ατομικών επιχειρήσεων στο πρόγραμμα. Απαράδεκτη όμως η απόκρυψη του ιστορικού της μεταρρύθμισης”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα