Χαρίτσης: Η κυβερνητική παράταξη δραπετεύει από την πραγματικότητα

Αλ.Χαρίτσης
Αλ.Χαρίτσης EUROKINISSI

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι οι ευρωβουλευτές της ΝΔ, απήχαν από την ψηφοφορία του ευρωκοινοβουλίου για το θέμα της έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων της ΕΕ με την Αλβανία και τη Βόρειο Μακεδονία.

Για αποχή από την πραγματικότητα μέμφεται ο ΣΥΡΙΖΑ τους ευρωβουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι απήχαν από την ψηφοφορία του ευρωκοινοβουλίου για το θέμα της έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων της ΕΕ με την Αλβανία και τη Βόρειο Μακεδονία.  

Σε ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, αναφέρει: «Σήμερα το Ευρωκοινοβούλιο με συντριπτική πλειοψηφία (πάνω από 70%) επέκρινε την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου, επαίνεσε τη συμφωνία των Πρεσπών και ζήτησε άμεση έναρξη ενταξιακών διαπραγμάτευσεων με την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία. 

ADVERTISING

Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ απείχαν από τη σημαντική αυτή ψηφοφορία που σχετίζεται με την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή μας. Είχαμε συνηθίσει στις διαδοχικές κωλοτούμπες της ΝΔ στα κρίσιμα θέματα εξωτερικής πολιτικής και ειδικά στη συμφωνία των Πρεσπών. Είχαμε όμως υποτιμήσει την επινοητική ανευθυνότητα της κυβερνητικής παράταξης. Για να μην πράξει το αυτονόητο, προτιμά να δραπετεύσει από την πραγματικότητα».  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network