Χρ. Παπαδόπουλος: Δεν μπορεί να πάει μακριά μια κυβέρνηση της Αριστεράς με 1,5 εκ. ανέργους

Χρ. Παπαδόπουλος: Δεν μπορεί να πάει μακριά μια κυβέρνηση της Αριστεράς με 1,5 εκ. ανέργους

Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με τα μέλη του οργάνου να προσπαθούν να βρουν τον "συνδετικό κρίκο" μεταξύ κυβέρνησης και κόμματος

Ειδική αναφορά στον τρόπο που λειτουργεί η κυβέρνηση έκανε ο Χριστόφορος Παπαδόπουλος από την ομάδα των "53+", τονίζοντας, πως "το βασικό υστέρημα που έχουμε είναι η απουσία ενός συνεκτικού πολιτικού λόγου που να εξηγούμε πως κάνουμε αριστερή πολιτική σε αντίξοες συνθήκες. Στις σημερινές συνθήκες λειτουργούμε κάτω από μια αφόρητη πολιτική πίεση από ένα σύστημα επιβολής και επιτήρησης", συμπληρωσε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής.

Ο βουλευτής β΄Αθήνας επεσήμανε πως "δεν μπορεί να πάει μακριά μια κυβέρνηση της αριστεράς με ενάμισι εκατομμύρια ανέργους. Μέσα σε 5 χρόνια καταστράφηκαν τόσες θέσεις εργασίας που χρειάστηκαν 17 χρόνια να δημιουργηθούν".

Για το κόμμα αυτό που τόνισε ο Χριστόφορος Παπαδόπουλος είναι πως "ακούω άδικες κριτικές πού είναι το κόμμα. Το κόμμα είναι βασανισμένο, περνάει εσωτερική κρίση μετά τη διάσπαση, αλλά υπάρχει αυτό το κόμμα, με τις δομές του, τις κοινωνικές του ευαισθησίες και προσπαθεί να είναι παρών και μέσα στο κυβερνητικό έργο".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE: