Χρεώνει αποτυχία σε Παπαδήμο το Spiegel

Χρεώνει αποτυχία σε Παπαδήμο το Spiegel

Αθέτηση των ελληνικών υποσχέσεων καταδεικνύει το Spiegel, χαρακτηρίζοντας αποτυχημένη τη μεταβατική κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο

Βλέποντας ακόμα και τις πιο επείγουσες μεταρρυθμίσεις στη χώρα να έχουν παγώσει, το Spiegel χρεώνει αποτυχία στη μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου.

"Η Ελλάδα σπάει την υπόσχεση προς τους επενδυτές της. Η μεταβατική κυβέρνηση με επικεφαλής τον Λουκά Παπαδήμο έχει χάσει την εμπιστοσύνη της στον πληθυσμό της Ελλάδας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα", αναφέρει.

Το περιοδικό τονίζει ότι ενώ η διχόνοια έχει παραλύσει το Υπουργικό Συμβούλιο, με αποτέλεσμα να σταματήσουν και οι πλέον επείγουσες μεταρρυθμίσεις, ο πρωθυπουργός παραμένει σιωπηλός και στηλιτεύει το γεγονός πως ο ίδιος "σύρεται" πίσω από τη θέληση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας για το θέμα της ημερομηνίας των εκλογών.

Φιλοξενώντας δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΒ, Δημήτρη Δασκαλόπουλου, που ζήτησε να βγει η Ελλάδα από τον εφιάλτη της δραχμής, το Spiegel αναφέρεται στις κοκορομαχίες στο Υπουργικό Συμβούλιο , πραγματοποιώντας αναφορά στο επεισόδιο Βενιζέλου - Βορίδη για το νομοσχέδιο στη δικαιοσύνη.

Το δημοσίευμα κλείνει με την αναφορά του συντηρητικού, όπως σημειώνει, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμου Γιακουμάτου, που ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και κυρίως καλή τύχη γιατί "υγιείς ήταν και όλοι οι επιβάτες του Τιτανικού αλλά όχι τυχεροί".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Από το δημοψήφισμα στην κυβέρνηση Παπαδήμου

SHARE:

24Media Network