Χρηστίδης: Όταν καταθέσαμε πρόταση για το αφορολόγητο ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είχαν αφωνία

Χρηστίδης: Όταν καταθέσαμε πρόταση για το αφορολόγητο ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είχαν αφωνία
O εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης Eurokinissi

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ επιτέθηκε στη ΝΔ με αφορμή την επικείμενη πρότασή της για τη ακύρωση του μέτρου της μείωσης του αφορολόγητου αφού όπως είπε η ΝΔ αντιγράφει πρόταση νόμου του ΚΙΝΑΛ που έχει ήδη κατατεθεί εδώ και τρεις μήνες.

“Η ΝΔ παραβιάζει ανοιχτές θύρες” είπε στον News 24/7 στους 88.6 και στην εκπομπή Κέντρο Ελέγχου και στους Μάνο Χωριανόπουλο και Γιώργο Καρελιά, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης αναφορικά με την πρόταση της ΝΔ για κατάργηση του ψηφισμένου μέτρου της μείωσης του αφορολόγητου.

“Ο κ.Μητσοτάκης αντιγράφει την πρότασή μας και την παρουσιάζει ως δικιά του. Εμείς έχουμε ζητήσει με συγκεκριμένη πρόταση και με στοιχεία από το γενικό λογιστήριο του κράτους την κατάργηση του μέτρου ήδη από τις 7 Φεβρουαρίου. Τότε όμως ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είχαν αφωνία” είπε χαρακτηριστικά ο κ.Χρηστίδης τονίζοντας όμως πως το ΚΙΝΑΛ πάντα θα στηρίζει τις προτάσεις που ανακουφίζουν τους πολίτες και τους βοηθούν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες.

“Θα στηρίξουμε αυτές τις πολιτικές που ανακουφίζουν τους συμπολίτες μας, χωρίς να ξεχνάμε όμως ποιος τις προκάλεσε για τα προβλήματα. Ο κ.Τσίπρας παίρνει 10 από τους πολίτες και πασχίζει να τους δώσει πίσω το 1” είπε χαρακτηριστικά ο κ.Χρηστίδης.

Τέλος, αναφορικά με τις συμμαχίες την επόμενη μέρα των εκλογών είπε πως πρώτα οι πολίτες πρέπει να εκφραστούν και έπειτα να συγκροτηθούν οι απαραίτητες συμμαχίες. “Ψάχνουμε μια καθαρή εντολή από τους πολίτες, οι οποίοι πρέπει πρώτα να τοποθετηθούν και έπειτα θα δούμε τις συμμαχίες στο εσωτερικό και στην Ευρώπη. Είμαστε πάντα και για τους πάντες προοδευτικοί και θέλουμε όλοι οι προοδευτικοί συμπολίτες μας να επιστρέψουν στο σπίτι τους” υπογράμμισε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα