Χρυσοχοΐδης: ''Οδηγούμαστε στη διάλυση''

Στιγμιότυπο από την τελευταία συνεδρίαση του Υπουργικού συμβουλίου με Πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο,με θέμα τις δράσεις που απορρέουν από το Δεύτερο Οικονομικό Πρόγραμμα και οι οποίες δεσμεύουν και χρονικά την επόμενη κυβέρνηση καθώς θα πρέπει να υλοποιηθούν μέχρι τα τέλη Ιουνίου.Στην φωτογραφία ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ,Τετάρτη 2 Μαϊου 2012 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο από την τελευταία συνεδρίαση του Υπουργικού συμβουλίου με Πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο,με θέμα τις δράσεις που απορρέουν από το Δεύτερο Οικονομικό Πρόγραμμα και οι οποίες δεσμεύουν και χρονικά την επόμενη κυβέρνηση καθώς θα πρέπει να υλοποιηθούν μέχρι τα τέλη Ιουνίου.Στην φωτογραφία ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ,Τετάρτη 2 Μαϊου 2012 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Την πεποίθησή του πως τα μέτρα θα περάσουν εξέφρασε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Τι είπε για το ΠΑΣΟΚ και τον Ευάγγελο Βενιζέλο

''Φοβούμαι ότι οδηγούμαστε μαθηματικά στη διάλυση'', δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στον ραδιοφωνικό σταθμό Real.

Όπως είπε, εκτιμά πως σε ό,τι αφορά την ψηφοφορία για τα μέτρα ''θα επικρατήσει η κοινή λογική και η συντριπτική πλειοψηφία θα ψηφίσει τα μέτρα''.

Ο Μ. Χρυσοχοΐδης επανέλαβε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος έχει κάνει κρίσιμα λάθη και έχει οδηγήσει την παράταξη σε στρατηγικό αδιέξοδο.

SHARE:

24Media Network