Χρυσόγονος: Έχω να δω τον Τσίπρα δύο χρόνια. Ενημερώνεται από τον Καρανίκα

Χρυσόγονος: Έχω να δω τον Τσίπρα δύο χρόνια. Ενημερώνεται από τον Καρανίκα

"Προφανώς ενημερώνεται για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Χρυσόγονος. Τι απαντά το Μαξίμου

Πυρά κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε την Πέμπτη μέσω του ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος. "Δυο χρόνια έχω να δω τον πρωθυπουργό, από το Μάρτιο του 2015 που συναντηθήκαμε με την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ… Ούτε κατ’ ιδίαν τον έχω δει" τόνισε.

"Προφανώς ενημερώνεται για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου" δήλωσε με νόημα.

Ερωτηθείς αν ενοχλεί με αυτά που κατά καιρούς λέει τόνισε "αυτό που πιστεύω το λέω, δεν κρύβομαι… Από ‘και και πέρα, σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε".

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ως κακό σενάριο τις πρόωρες εκλογές, τονίζοντας πως "επαγγελία της κυβέρνησης ήταν να εφαρμόσει με το λιγότερο επαχθή τρόπο μια οδυνηρή συμφωνία και αυτό πρέπει να κάνει, με έξοδο τις αγορές το καλοκαίρι του 2018 για να μη ζητεί δανεισμό από τα κράτη μελή της Ευρωζώνης".

Αυτή την εντολή για να την διεκπεραιώσει ο κ. Τσίπρας, συνέχισε, πρέπει να εφαρμόσει το παράλληλο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, ένα μέρος του οποίου δεν εξαρτιόταν από τους δανειστές. "Αν το υλοποιήσει, οι δανειστές θα μετριάσουν τις παράλογες κατά τα άλλα απαιτήσεις τους", είπε .

"Ο χρόνος δεν είναι απεριόριστος, αν δεν επανέλθουμε στις αγορές το καλοκαίρι τέταρτος διακανονισμός δεν πρόκειται να υπάρξει και συνεπώς θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τα χειρότερα", προειδοποίησε.

Ο Κώστας Χρυσόγονος δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει κάποια βήματα για την καταστολή του οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος αλλά είναι ανεπαρκή.

Η απάντηση Μαξίμου

"Κατανοούμε την αγωνία του αλλά ο πρωθυπουργός επιλέγει τους συνομιλητές του και όχι κατ' ανάγκην από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών", ήταν η απάντηση Μαξίμου στις δηλώσεις Χρυσόγονου.

"Δεν έχει ζητήσει ποτέ κατ' ιδίαν συνάντηση. Ο πρωθυπουργός ενημερώνεται τακτικότατα από τον Δημήτρη Παπαδημούλη για τα ζητήματα του Ευρωκοινοβουλίου", προσθέτουν κυβερνητικές πηγές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network