Χρυσόγονος: Οι αξιολογήσεις δεν ολοκληρώνονται τόσο εύκολα και γρήγορα

Χρυσόγονος: Οι αξιολογήσεις δεν ολοκληρώνονται τόσο εύκολα και γρήγορα

Τι δήλωσε ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος, για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες

"Να κρατήσουμε μικρό καλάθι" συνιστά ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος, σε δηλώσεις του στον ΑθΗΝΑ 984.

"Η ιστορική εμπειρία δείχνει ότι οι αξιολογήσεις δεν ολοκληρώνονται τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα", δήλωσε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς.

Όσον αφορά στην απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες, ο κ. Χρυσόγονος είπε, πως "αυτή τη στιγμή δεν έχουμε δικαστική απόφαση. Έχουμε μία διαρροή. Μία διαρροή, η οποία μας λέει την πλειοψηφία, αλλά δε μας λέει τι έχει κριθεί αντισυνταγματικό. Πρέπει να χαμηλώσουν οι τόνοι".

"Να δούμε τι έκρινε το δικαστήριο και αναλόγως να προσαρμόσουμε τα επόμενα βήματα. Η έλλειψη ψυχραιμίας παρατηρείται στις αντιδράσεις όλων των πλευρών", πρόσθεσε.

Τέλος είπε, πως δεν θα ανέβει στην εξέδρα των επισήμων στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, καθώς δεν αισθάνεται "επαγγελματίας πολιτικής και επίσημος".

SHARE:

24Media Network