Χυδαιότητα Άδωνι κατά της Δούρου - Για σεξισμό τον κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Χυδαιότητα Άδωνι κατά της Δούρου - Για σεξισμό τον κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ

"Ο σεξισμός και η αναπαραγωγή στερεοτύπων στην πολιτική ζωή προσβάλλουν όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, γυναίκες και άντρες", αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ - Για υποκρισία κάνει λόγο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Να καταδικάσουν όλα τα πολιτικά κόμματα τους σεξιστικούς χαρακτηρισμούς απέναντι σε γυναίκες πολιτικούς ζητεί το τμήμα φεμινισμού του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή αναπαραγωγή ανάρτησης από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη εναντίον της Ρένας Δούρου.

Σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνεται «με αφορμή δημοσιεύματα για την λειτουργία του Πεδίου του Άρεως, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης προέβη σε μια άθλια αναπαραγωγή σεξιστικής ανάρτησης στο twitter εναντίον της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου. Αυτό το επίπεδο πολιτικού διαλόγου και οι σεξιστικοί χαρακτηρισμοί απέναντι σε γυναίκες πολιτικούς πρέπει να καταδικαστούν από όλα τα πολιτικά κόμματα, συμπεριλαμβανομένης της ΝΔ».

Καταλήγοντας η ανακοίνωση υπογραμμίζει «ο σεξισμός και η αναπαραγωγή στερεοτύπων στην πολιτική ζωή προσβάλλουν όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, γυναίκες και άντρες».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απάντησε μέσω Twitter στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τα στελέχη του για υποκρισία. Σύμφωνα με τον ίδιο, το retweet δεν συνεπάγεται ότι υιοθέτησε κιόλας τη διατύπωση της εν λόγω κυρίας.

Η οποία κυρία επανήλθε στη συνέχεια με ανάρτησή της υπέρ του αντιπροέδρου της ΝΔ...

Χυδαιότητα Άδωνι κατά της Δούρου - Για σεξισμό τον κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Σημειώνεται δε, πως το επίμαχο αρχικό tweet, έχει διαγραφεί. Αλλά τα print screen, μένουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άδωνις Γεωργιάδης, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νέα Δημοκρατία
SHARE: