Δανέλλης: Αυτόνομη κάθοδος του Ποταμιού στις εκλογές

Δανέλλης: Αυτόνομη κάθοδος του Ποταμιού στις εκλογές
Ο εκπρόσωπος του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης Eurokinissi

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπ. Δανέλλης, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για την απόφαση του Συνεδρίου για αυτόνομη κάθοδο στις επόμενες εκλογές.

“Η απόφαση του συνεδρίου μιλάει για αυτόνομη κάθοδο” ανέφερε στον News 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης, σχολιάζοντας δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία το Ποτάμι πρόκειται να αυτοδιαλυθεί τον Μάρτιο.

Κάνοντας αυτοκριτική, ο κ. Δανέλλης είπε οτι το Ποτάμι θα έπρεπε να έχει εντελώς αυτόνομο πολιτικό λόγο και να είναι δίκαιο στις κριτικές του για να μην φαίνεται πως αλληθωρίζει προς την πλευρά της ΝΔ.

Σε ο,τι αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και με αφορμή την πρόταση Μπουτάρη για κοινό υποψήφιο ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ-ΠΟΤΑΜΙ, είπε ότι η αυτοδιοίκηση είναι ο χώρος των μεγάλων συναντήσεων, τα τοπικά θέματα δεν έχουν χρωματισμό.

Χαρακτήρισε λάθος το ότι η ΝΔ θεωρεί ότι αν κάποιος συνδυασμός στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να στηριχθεί από την ίδια και πρόσθεσε ότι το σύνολο του πολιτικού συστήματος πρέπει να διαχειριστεί διαφορετικά την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα