Δανέλλης: Είμαι και παραμένω βουλευτής με “Το Ποτάμι”

Δανέλλης: Είμαι και παραμένω βουλευτής με “Το Ποτάμι”
Ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης Eurokinissi

Ο βουλευτής του Ποταμιού απαντά με ανάρτησή του στο twitter σε όσους τον επικρίνουν για προσέγγιση με τον ΣΥΡΙΖΑ

“Για τους συκοφάντες αλλά και τα καλοπροαίρετα θύματα τους: ευχαρίστως θα συμμετείχα σε εκδήλωση και της ΝΔ για το Μακεδονικό” σχολιάζει ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης σε ανάρτησή του στο twitter.
“Αυτονόητο, είμαι και παραμένω βουλευτής με Το Ποτάμι. Αν άλλαζα κόμμα θα άφηνα την έδρα!” προσθέτει στην ίδια ανάρτηση, απαντώντας σε όσους του προσάπτουν επιχείρηση προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι φήμες περί συζητήσεων με το κόμμα της κυβέρνησης φούντωσαν μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για πολιτική εκδήλωση με θέμα τη σταθερότητα στα Βαλκάνια, στην οποία και ο κ. Δανέλλης είναι κεντρικός ομιλητής. Η εκδήλωση πραγματοποιείται από τον ΣΥΡΙΖΑ αύριο Πέμπτη στην Παιανία και στην οποία, συμμετέχουν ως ομιλητές ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανκόπουλος και ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης.

Έστω και αν η εκδήλωση έχει ως τίτλο «Βαλκάνια με Ειρήνη, Σταθερότητα, Συνανάπτυξη», είναι σαφές πως η συμμετοχή σε αυτή ως ομιλητή του Σπ. Δανέλλη έχει υψηλό συμβολισμό και είναι αυτή που προκάλεσε και την αντίδραση του βουλευτή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα