Δανέλλης: Κόμμα του "δημοκρατικού τόξου" πίσω από το μπούλινγκ στους βουλευτές

O Σπύρος Δανέλλης στο Μέγαρο Μουσικής
O Σπύρος Δανέλλης στο Μέγαρο Μουσικής EUROKINISSI

Για τις απειλές που δέχεται ο ίδιος, η οικογένειά του αλλά και άλλοι βουλευτές για το Μακεδονικό, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Απειλές ότι αν ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών δεν θα ξαναδεί την οικογένειά του, αποκάλυψε πως δέχτηκε χθες στο γραφείο του ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, μιλώντας στο Κεντρικό Μαγκαζίνο του News 24/7 στους 88,6.

"Δεν έχω σταματήσει να δέχομαι απειλές από τον Ιανουάριο του 2018" υπογράμμισε ο βουλευτής προσθέτοντας πως οι απειλές ξεκίνησαν όταν άρχισε να τοποθετείται δημόσια για το Μακεδονικό, πριν ακόμη από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, πλέον όμως, πρόκειται για ευθείες απειλές σε βάρος της ζωής του και της οικογένειάς του.

Όπως είπε και τα μέλη της οικογένειάς του δέχονται καθημερινά απειλητικά μηνύματα, τα οποία ο βουλευτής έχει καταγγείλει στις αρχές, με έναν εκ των αποστολέων να ταυτοποιείται.

"Όλη αυτή η αθλιότητα δεν πτοεί κάποιον που έχει καθαρή συνείδηση για το ποιο είναι το εθνικό συμφέρον και τι αυτό επιβάλλει" υπογράμμισε ο κ. Δανέλλης και συνέχισε: "Το τραγικό είναι  ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τυφλωμένα από το μικροκομματικό τους πάθος, δεν αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για ευθεία απειλή στην Δημοκρατία".

"Η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης που επαγγέλλεται τον φιλελευθερισμό, θα τα βρει μπροστά του, όχι μεθαύριο, αύριο ή σήμερα", τόνισε.

"Σήμερα θα έπρεπε το πολιτικό σύστημα να γιορτάζει το τέλος μιας περιπέτειας, όπου μόνο ζημιά είχαμε και ξαναπαίρνουμε πίσω αυτά που θα έπρεπε να είχαμε διασφαλίσει 28 χρόνια πριν", είπε ο βουλευτής ενώ κατήγγειλε τα κόμματα της αντιπολίτευσης πως εν γνώσει τους "παραποιούν την πραγματικότητα και παρουσιάζουν ως ήττα μία εθνική επιτυχία".

Ο κ. Δανέλλης τόνισε ότι μιλάει από τηλέφωνο συνεργάτη του, καθώς από το πρωί δέχεται κάθε 20 δευτερόλεπτα απειλητικά μηνύματα, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει το κινητό του.

Όπως υπογράμμισε, το νούμερο δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί, ενώ μίλησε για αυτοματοποιημένη διαδικασία, που δεν την κάνει κάποιος τρελός αλλά έκανε λόγο για οργανωμένα κέντρα μπούλινγκ, που οργανώνονται από το εσωτερικό της χώρας.

Ο κ. Δανέλλης αναφέρθηκε σε "κομματικά τρολ",  καταγγέλλοντας ευθέως συγκεκριμένη τακτική από κόμμα, μάλιστα, που ανήκει στο "δημοκρατικό τόξο". "Για αυτό λέω ότι η Νέα Δημοκρατία θα το βρει μπροστά της", πρόσθεσε.

Η ζωή της οικογένειάς μας έχει αναστατωθεί, καθώς ανησυχούν για μένα, αλλά είμαι ευγνώμων γιατί γνωρίζουν ότι κάνω το σωστό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκοπιανό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συμφωνία Πρεσπών: 153 "ναι", 146 "όχι" και 1 "παρών" -Έτοιμη η παραίτηση Παπαχριστόπουλου

Καραγιαννίδης για την επίθεση στο σπίτι του: Έχουν ξεσαλώσει

Συνθήματα και συγκρούσεις έξω από τα σπίτια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε Δράμα και Κατερίνη

To tweet Κατρούγκαλου που κατέγραψε μία ιστορική στιγμή

SHARE: