Δανέλλης: Υπάρχει ο κίνδυνος της ακροδεξιάς με κοστούμι

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης EUROKINISSI

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για τα άμεσα πολιτικά του σχέδια και το μεγάλο κίνδυνο της ακροδεξιάς.

“Δεν μου έχει γίνει πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ για το ευρω-ψηφοδέλτιο” δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι εάν τελικά είναι υποψήφιος, θα κατέβει με το κυβερνών κόμμα.

Μίλησε για διολίσθηση της Νέας Δημοκρατίας στην ατζέντα της ακροδεξιάς, επιρρίπτοντας ευθύνες στον Κυριάκο Μητσοτάκη. “Η ψυχή της ΝΔ είναι πλέον η σκληρή εθνικο-λαϊκιστικη άποψη των Σαμαρα- Βορίδη – Γεωργιάδη” είπε, κάνοντας λόγο για τον κίνδυνο της “ακροδεξιάς με το κοστούμι”.

ADVERTISING

Χαρακτήρισε μοιραίο πρόσωπο τον Αντώνη Σαμαρά για τη στάση του στο Σκοπιανό το 1991 και τόνισε ότι επανήλθε σε αυτό με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Άσκησε κριτική στα κόμματα που επένδυσαν στην πατριδο-καπηλεία κερδίζοντας κάποια οφέλη μόνο παροδικά.

Σε σχέση με τις αντιδράσεις για τις εκλογικές τροπολογίες, δήλωσε ότι συμφωνεί με την άρση του ασυμβίβαστου βουλευτή και υποψήφιου ευρωβουλευτή, τονίζοντας ωστόσο ότι οι όποιες αλλαγές έπρεπε να γίνουν νωρίτερα. Ωστόσο, ο κ. Δανέλλης αναφέρθηκε στις προηγούμενες ευρω-εκλογές λέγοντας ότι λίγο πριν τη διεξαγωγή τους Σαμαράς και Βενιζέλος άλλαξαν τον εκλογικό νόμο με το σταυρό προτίμησης.

SHARE:

24Media Network