Ενστάσεις Σαμαρά για τον προϋπολογισμό του ΥΠΕΞ

ΑΘΗΝΑ-Ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς επισκέπτεται τον υπουργό Εξωτερικών Σταύρο Δήμα.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-Ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς επισκέπτεται τον υπουργό Εξωτερικών Σταύρο Δήμα.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Δυσαρεστημένος έμεινε ο Αντώνης Σαμαράς με τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εξωτερικών. Αγγίζει το 0,17% του συνολικού προϋπολογισμού. "Να ανατραπεί πέρα από τις λιτότητες" είπε

Τη δυσαρέσκειά του για τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εξωτερικών, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ, μετά τη συνάντησή του με τον αρμόδιο υπουργό, Σταύρο Δήμα.

Οι δυο τους είχαν δίωρη συνεργασία, κατά την οποία ο κ. Σαμαράς ενημερώθηκε για την πορεία των θεμάτων λειτουργίας του υπουργείου καθώς και των εθνικών θεμάτων, για τα οποία δήλωσε ικανοποιημένος.

Ωστόσο, όπως τόνισε, τον απασχολεί το τεράστιο πρόβλημα του προϋπολογισμού του υπουργείου Εξωτερικών που φτάνει το απίστευτο ποσοστό του 0,17% του συνολικού προϋπολογισμού της χώρας.

"Σε ένα υπουργείο τέτοιας καταλυτικής σημασίας, πολυσήμαντης για τα ζητήματα της πατρίδας μας, το 0,17% πρέπει να ανατραπεί πέρα και πάνω από λιτότητες, πέρα και πάνω από κρίσεις που βαρύνουν την ελληνική οικονομία", τόνισε.

Ερωτηθείς σχετικά με τις δηλώσεις Γιλμάζ, ο κ. Σαμαράς απάντησε πως οι ανακοινώσεις του υπουργείου Εξωτερικών τον έχουν καλύψει πλήρως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Διάβημα μετά τις "πύρινες" δηλώσεις Γιλμάζ

"Φωτιές" στην Ελλάδα από ομολογία Γιλμάζ για Τούρκους εμπρηστές

SHARE:

24Media Network