"Δεν πάω κουμπάρος στο γάμο ΠΑΣΟΚ - ΝΔ"

Στιγμιότυπο στο περιστύλιο της Βουλής,τελευταία συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου της Κυβέρνησης Καραμανλή μετά την προκήρυξη των εκλογών για τον Οκτώβριο.Στην φωτογραφία ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ,Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο στο περιστύλιο της Βουλής,τελευταία συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου της Κυβέρνησης Καραμανλή μετά την προκήρυξη των εκλογών για τον Οκτώβριο.Στην φωτογραφία ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ,Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Με μία "παραβολή" αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στην υπό συγκρότηση κυβέρνηση συνεργασίας. Διαβάστε στο NEWS 247 τι είπε ο κ. Καρατζαφέρης προσερχόμενος στη Βουλή (Vid)

Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, ο κ. Καρατζαφέρης είπε:

"Η οικογένεια της Μαιρούλας θέλει πάση θυσία να παντρευτεί η Μαιρούλα με το Γιαννάκη. Η οικογένεια του Γιαννάκη θέλει πάση θυσία να παντρευτεί ο Γιαννάκης με τη Μαιρούλα. Ο Γιαννάκης λέει "δεν παίρνω αυτήν, βρωμάει το στόμα της".

Και η Μαιρούλα λέει "δεν παίρνω αυτόν τον Γιαννάκη, βρωμάνε τα πόδια του".

Αυτός ο γάμος μπορεί να έχει τύχη; Και γιατί να πάω κουμπάρος;", διερωτήθηκε.

Σε δηλώσεις του στη ΝΕΤ νωρίτερα σήμερα, ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Κ. Αϊβαλιώτης, επιβεβαίωσε πως  στον πρόεδρο του κόμματος έγινε επίσημη πρόταση να αναλάβει κάποιο υπουργείο, αλλά αρνήθηκε.

SHARE:

24Media Network