Δεν θέλει τους διαγραφέντες στο ΠΑΣΟΚ ο Λοβέρδος

ΒΟΥΛΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (EUROKINISSI // ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΒΟΥΛΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (EUROKINISSI // ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Διαβάστε τι δηλώνει σε συνέντευξή του, για το ενδεχόμενο επιστροφής των διαγραφέντων στο ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Υγείας

Κατά της επιστροφής των διαγραφέντων στο ΠΑΣΟΚ τάσσεται ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος.

Σε συνέντευξή του στον "Τύπο" της Κυριακής, ο κ. Λοβέρδος κάνει λόγο για "ανάγκη για συστράτευση" μεν, για "εμπέδωση του αισθήματος δικαιοσύνης απέναντι στους βουλευτές που πήραν την πατρίδα στους ώμους τους" δε.

Εναντίον της επανένταξης των διαγραφέντων τάσσονται και άλλα στελέχη, όπως ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Χρήστος Πρωτόπαπας.

Ακόμη, ο Ανδρέας Λοβέρδος δηλώνει προβληματισμένος για την οργή των πολιτών και πως αυτό θα καταγραφεί στις κάλπες, τονίζοντας:

"Ασφαλώς με προβληματίζει  το άσχημο κλίμα. Αλλά έχω εμπιστοσύνη τόσο στην πολιτική, όσο και στην κοινωνική βάση του ΠΑΣΟΚ, αλλά και στους πολίτες που θέλουν την Ελλάδα προσηλωμένη στην Ευρώπη και δεν θα ρισκάρουν με επιλογές που θα θέσουν σε κίνδυνο την θέση μας στην ΕΕ και το ευρώ".

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο μετεκλογικών κυβερνητικών συμπράξεων σημειώνει:

"Εμείς ως κεντροαριστερό κόμμα ασφαλώς προτιμούμε να συνεργαστούμε με δυνάμεις του ίδιου χώρου. Είμαστε σ' ένα ρευστό τοπίο και δεν έχει νόημα να συζητάμε για ποσοστά. Σημασία δεν έχει με ποιες δυνάμεις πιστεύω εγώ ότι μπορούμε να συνεργαστούμε, αλλά ποιες θέλουν να συμμετάσχουν σε μια προσπάθεια διάσωσης της χώρας".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Λοβέρδος στηρίζει Βενιζέλο για τη διαδοχή

Οι 22 βουλευτές που διέγραψε ο Παπανδρέου

SHARE: