Δένδιας: Αρνούμαι να τοποθετηθώ επί ενστάσεως κόμματος που φέρει τον αγκυλωτό σταυρό

Δένδιας: Αρνούμαι να τοποθετηθώ επί ενστάσεως κόμματος που φέρει τον αγκυλωτό σταυρό
Ο Νίκος Δένδιας Eurokinissi

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αρνήθηκε να τοποθετηθεί επί της ουσίας στην ένσταση αντισυνταγματικότητας για την Συμφωνία των Πρεσπών που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή χειροκροτούμενος κι από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αρνούμαι να τοποθετηθώ επί ενστάσεως κόμματος του οποίου οι πολιτικοί και ιδεολογικοί πρόγονοι παρέδωσαν τη Μακεδονία στους Βούλγαρους!» τόνισε σε υψηλούς τόνους ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας χειροκροτούμενος τόσο από τα έδρανα της ΝΔ, όσο και από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Ν. Δένδιας αρνήθηκε να τοποθετηθεί επί της ουσίας της ένστασης αντισυνταγματικότητας της Συμφωνίας των Πρεσπών που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή κι ανέπτυξε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

«Αρνούμαι να τοποθετηθώ επί ενστάσεως κόμματος που φέρει τον αγκυλωτό σταυρό! Αρνούμαι τους εθνοκάπηλους, αρνούμαι αυτούς που στο παρελθόν πρόδωσαν τον τόπο, την Μακεδονία, το έθνος και τον λαό!» υπογράμμισε ακόμα ο Ν. Δένδιας με τους χρυσαυγίτες βουλευτές να τον αποδοκιμάζουν έντονα προσθέτοντας ότι «η Χρυσή Αυγή, όταν χρησιμοποιεί την ελληνική σημαία, αντιποιείται εθνικό σύμβολο».

Κοντονής: Ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται απολύτως με τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ

Ο Στ. Κοντονής τοποθετήθηκε εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι το κυβερνών κόμμα «ταυτίζεται απολύτως με τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ και δίνουμε ένα μήνυμα δημοκρατίας και υπεράσπισης του κοινοβουλευτισμού σε όλον τον ελληνικό λαό!» Ο Στ. Κοντονής σημείωσε ότι «στους νεοναζί και στους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα δεν επιτρέπουμε να υπερασπίζονται το Σύνταγμα!»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα