Διαδοχή ΝΔ: Συνομιλία Μεϊμαράκη – Καραμανλή

Διαδοχή ΝΔ: Συνομιλία Μεϊμαράκη – Καραμανλή
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΣΤΗΝ 80η ΔΕΘ (EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) Eurokinissi

Τηλεφωνική επικοινωνία την Παρασκευή λέει επίσημα η Συγγρού. Συνεργάτες του Μεϊμαράκη υποστηρίζουν ότι "δέχεται πιέσεις" να είναι υποψήφιος. Από Δευτέρα οι τελικές αποφάσεις και ανακοινώσεις Μεϊμαράκη

Στην εκδοχή της τηλεφωνικής επικοινωνίας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τον πρώην πρωθυπουργό εμμένει η Λεωφόρος Συγγρού αν και άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για τετ α τετ μεταξύ των ανδρών.

Η επικοινωνία του υπηρεσιακού προέδρου του κόμματος με τον Κώστα Καραμανλή για την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη για την προεδρία της ΝΔ έγινε την Παρασκευή σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και οι συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη σημειώνουν ότι «το σκέφτεται».

Παράλληλα, προσθέτουν ότι «δέχεται εντονότατες πιέσεις από βουλευτές» για να διεκδικήσει την αρχηγία του κόμματος και παραπέμπουν στις τελικές αποφάσεις και ανακοινώσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ευθείς εξαρχής η άποψη Καραμανλή ήταν πως δεν έπρεπε να ανοίξει τώρα το θέμα της διαδοχής, ενώ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης συναρτούσε την δική του υποψηφιότητα με την αλλαγή του τρόπου εκλογής του νέου προέδρου της ΝΔ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα