Διαγραφή Καμμένου από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας

ΑΘΗΝΑ-Βουλή 2η μέρα - συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης// ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-Βουλή 2η μέρα - συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης// ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Εκτός της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος καταψήφισε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Θα συνεχίσει να στηρίζει το κόμμα του

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος τον βουλευτή Β' Αθηνών Πάνο Καμμένο.

Αιτία της διαγραφής, η επιμονή του κ. Καμμένου να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου, την οποία είχε χαρακτηρίσει "χούντα".

Όπως είχε προαναγγείλει, ο Πάνος Καμμένος καταψήφισε και τέθηκε εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, ωστόσο δεν αναμένεται διαγραφή του και από το κόμμα.

Ο κ. Καμμένος είχε την Τρίτη συνάντηση με τον Α. Σαμαρά, ο οποίος δεν κατάφερε να του αλλάξει άποψη.

Ο Πάνος Καμμένος είπε στον κ. Σαμαρά ότι προσωπικά τον ίδιο τον στηρίζει αλλά διαφωνεί με τη συμμετοχή της ΝΔ στην κυβέρνηση.

"Είπα στον Πρόεδρο ότι τον στηρίζω αλλά δεν μπορώ να έρθω απέναντι στη συνείδηση μου. Θα ψηφίσω όχι. Στηρίζω τη ΝΔ και δεν θα δημιουργήσω κανένα πρόβλημα στην παράταξη", είπε χαρακτηριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καμμένος: Χούντα η νέα κυβέρνηση

Καμμένος: Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης

SHARE:

24Media Network