Διαψεύδει ο Μίκης Θεοδωράκης ότι στηρίζει Τσίπρα

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας (Α) και ο Μίκης Θεοδωράκης (Δ) συνομιλούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης του ΣΥΝ με θέματα που αφορούν την τέχνη, την παιδεία, τις ηθικές αξίες, την πνευματική και καλλιτεχνική δημιουργία , Τρίτη 1 Ιουνίου 2010.    ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΥΗ ΦΥΛΑΚΤΟΥ
Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας (Α) και ο Μίκης Θεοδωράκης (Δ) συνομιλούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης του ΣΥΝ με θέματα που αφορούν την τέχνη, την παιδεία, τις ηθικές αξίες, την πνευματική και καλλιτεχνική δημιουργία , Τρίτη 1 Ιουνίου 2010. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΥΗ ΦΥΛΑΚΤΟΥ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαψεύδει ο Μίκης Θεοδωράκης τα περί στήριξης σε Αλέξη Τσίπρα. Διαβάστε τι δήλωσε

Ο Μίκης Θεοδωράκης διαψεύδει τη φημολογούμενη στήριξη σε Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ. Φήμες τον ήθελαν να έχει συναντηθεί με τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον Μανώλη Γλέζο.

Ο Μίκης Θεοδωράκης σε ανακοίνωσή του διαψεύδει τις φήμες και ξεκαθαρίζει ότι δεν στηρίζει κανένα κόμμα και ότι οποιαδήποτε άλλη δήλωση υποστήριξης, έγινε πριν από δύο χρόνια.

Αναλυτικά, αναφέρει:

"Πληροφορούμαι ότι έχει κατακλύσει το διαδίκτυο «είδηση» για δήθεν συνάντησή μου με αρχηγό πολιτικού κόμματος και για δήλωση στήριξης εκ μέρους μου του κόμματος αυτού. Το ΔΙΑΨΕΥΔΩ κατηγορηματικά.

Η «δήλωση» αυτή που αναπαράγεται τώρα, έχει γίνει προ διετίας, στα πλαίσια της προσπάθειας που είχα καταβάλει ως επί κεφαλής της ΣΠΙΘΑΣ για τη δημιουργία ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, στο οποίο βεβαίως είχε κληθεί να συμμετάσχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Η προσπάθεια αυτή, όπως είναι γνωστό, δυναμιτίστηκε και απέτυχε.

Πιστεύω ότι οι θέσεις μου είναι γνωστές και εύχομαι να μη χρειαστεί να βρεθώ ξανά στη θέση αυτή, να διαψεύδω τα αυτονόητα.

Για τελευταία φορά, δεν έχω συναντήσει κανένα πολιτικό εδώ και πάρα πολύ καιρό και ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ στις επερχόμενες εκλογές, Δημοτικές και Ευρωεκλογές".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE: