Διαψεύδει την κυβερνητική υποχώρηση στα πλεονάσματα, ο Νίκος Παππάς

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς προσέρχεται στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015, στην Βουλή.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς προσέρχεται στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015, στην Βουλή. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Εξακολουθεί να υπάρχει διαφωνία για τα πρωτογενή πλεονάσματα, διαβεβαιώνει μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο υπουργός Επικρατείας. Εν αναμονή των σχολίων από τους θεσμούς για τις ελληνικές προτάσεις

"Εξακολουθεί να υπάρχει διαφωνία με τους πιστωτές σχετικά με τα πρωτογενή πλεονάσματα", ανέφερε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο υπουργός Eπικρατείας Νίκος Παππάς, διαψεύδοντας σχετικές πληροφορίες.

"Επικοινώνησα με ανώτερο αξιωματούχο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Επιβεβαιώθηκε ότι διαφωνούμε στα πλεονάσματα και ότι περιμένουμε σχόλια στις προτάσεις μας", ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας.

Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν ότι η ελληνική πλευρά φέρεται να αποδέχεται πρωτογενές πλεόνασμα 1% για φέτος από 0,75% που πρότεινε. Η Αθήνα φέρεται να συζητά εννιάμηνη παράταση του προγράμματος.

Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις για τη Σύνοδο Κορυφής.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Σύνοδος Κορυφής
SHARE:

24Media Network