Διάψευση Λαφαζάνη: Δεν κατηγόρησα ποτέ την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ // ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ // ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ανυπόστατα χαρακτηρίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τα δημοσιεύματα περί κριτικής του στην ηγεσία του κόμματος για ανυπαρξία προγράμματος. Τι αναφέρει

«Παντελώς ανυπόστατα» χαρακτηρίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν να να επιτίθεται στην ηγεσία του κόμματος με ομιλία του σε εκδήλωση, ότι «δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει πρόγραμμα για την επόμενη ημέρα».

Ο κ. Λαφαζάνης τονίζει ότι «αυτό που ανέφερα στην ομιλία μου και ακούστηκε σε εκατοντάδες πολίτες που παρακολουθούσαν την εκδήλωση, είναι ότι χρειάζεται ακόμα βαθύτερη και ουσιαστικότερη επεξεργασία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης μέρας, πράγμα άλλωστε που επιχειρεί οργανωμένα το κόμμα μας».

Ο κ. Λαφαζάνης προσθέτει: «Δεν έκανα, επίσης, καμιά απολύτως επίθεση στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως γράφεται, αντίθετα, τόνισα θετικά ότι πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη χωρίς κανένα εφησυχασμό και καμιά υποχώρηση στους αντιπάλους, ενώ υπογράμμισα για άλλη μια φορά την πάγια Συνεδριακή θέση του ΣΥΡΙΖΑ, πως δεν πρόκειται να συμπράξουμε με μνημονιακά στελέχη του ΠΑΣΟΚ».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Λαφαζάνης κατά στελεχών - οικονομολόγων του ΣΥΡΙΖΑ

SHARE:

24Media Network