Διεγράφη από μέλος της ΝΔ ο Σκαλούμπακας για ρεβανσιστικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο

Διεγράφη από μέλος της ΝΔ ο Σκαλούμπακας για ρεβανσιστικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο

Ο Χρήστος Σκαλούμπακας διεγράφη από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς είχε προβεί σε σχόλια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης απειλώντας τους πολιτικούς αντιπάλους της ΝΔ και χρησιμοποιώντας εμφυλιοπολεμική ρητορική και χυδαίες εκφράσεις.

Διεγράφη σύμφωνα με πληροφορίες από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Χρήστος Σκαλούμπακας για ρεβανσιστικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

Το θέμα είχε αναδείξει και η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα μέσω Facebook. Η κ. Ακρίτα, η οποία είχε υποχρεώσει τον κ.Σκαλούμπακα, υιό του αρχιβασανιστή της Μακρονήσου, να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη, για υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος της στο παρελθόν, δημοσίευσε αναρτήσεις του κ.Σκαλούμπακα ο οποιος έγραφε μεταξύ άλλων: “ότι δεν σας έκανε ο πατέρας μου το 47 – 48, θα σας κάνω εγώ ανθελληνικά καθίκια” και απειλούσε με χυδαίο τρόπο τι θα πράξει στους πολιτικούς του αντιπάλους όταν έρθει ξανά η δεξιά.

“Εσείς στη ΝΔ να χαίρεστε το εγγεγραμμένο μέλος σας Χ. Σκαλούμπακα με παλαιά και νέα τουιτ παρόμοιου ύφους και ήθους. Έχει φωτογραφηθεί τόσο με την κομματική του ταυτότητα όσο και με τον Αδωνι της καρδιάς σας. Ωραίο μήνυμα περνάει προεκλογικά, όχι;”, σχολίασε η κ.Ακρίτα.

Είχε προηγηθεί η διαγραφή του συντονιστή ετεροδημοτών της ΝΔ Κώστα Στεφανίδη μετά από χυδαίο σχόλιο για την πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network