Διεγράφη από την 'Ώρα Αποφάσεων' ο Γιάννης Ραγκούσης

ΑΘΗΝΑ-Συνεδριάζει σήμερα για πρώτη φορά η συντονιστική επιτροπή της «Ώρας Αποφάσεων». 
Εισηγήσεις από την  Άννα Διαμαντοπούλου, Γιώργο Φλωρίδη και ο Γιάννη Ραγκούση.(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)
ΑΘΗΝΑ-Συνεδριάζει σήμερα για πρώτη φορά η συντονιστική επιτροπή της «Ώρας Αποφάσεων». Εισηγήσεις από την Άννα Διαμαντοπούλου, Γιώργο Φλωρίδη και ο Γιάννη Ραγκούση.(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ) EUROKINISSI

"Διέρρηξε τη συλλογική μας λειτουργία προσπαθώντας να προκαταλάβει αποφάσεις. Οι δρόμοι μας χώρισαν» ανακοίνωσαν οι ιδρυτές της πολιτικής κίνησης. Ο Γιάννης Ραγκούσης θα μιλήσει σήμερα πριν το τέλος των εργασιών του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Οι ιδρυτές της «Ώρας Αποφάσεων», Γιάννης Δατσέρης, Άννα Διαμαντοπούλου, Δημήτρης Κατσαντώνης, Μιλτιάδης Νεκτάριος και Γιώργος Φλωρίδης, με κοινή τους δήλωση αναφέρουν ότι ο Γιάννης Ραγκούσης αποχώρησε από την «Ώρα Αποφάσεων», μετά την απόφασή του να αποδεχθεί τη πρόσκληση και να παραστεί στο συνέδριο της ΔΗΣΥ.

Συγκεκριμένα αναφέρουν: «Η Ώρα Αποφάσεων έχει συγκεκριμένες θέσεις, εκφράζεται ενιαία και τοποθετείται συλλογικά. Ο Γιάννης Ραγκούσης επέλεξε να διαφοροποιηθεί. Η απόφασή του να παραστεί και να μιλήσει στο συνέδριο της ΔΗΣΥ, είναι φυσικά σεβαστή σε προσωπικό επίπεδο. Ταυτόχρονα όμως, πρόκειται για μια πρωτοβουλία που διέρρηξε τη συλλογική μας λειτουργία προσπαθώντας να προκαταλάβει αποφάσεις. Οι δρόμοι μας χώρισαν».

Όπως ανακοινώθηκε, ο Γιάννης Ραγκούσης θα μιλήσει σήμερα Κυριακή, πριν το τέλος των εργασιών του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

SHARE:

24Media Network