Δημητριάδης: Δεν υπάρχει θέμα πώλησης της ΔΕΗ

Δημητριάδης: Δεν υπάρχει θέμα πώλησης της ΔΕΗ
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Συνεδρίαση των τεσσάρων αρμόδιων Επιτροπών της Βουλής, η συζήτηση του δεύτερου νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα,μηνονίου3// Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ.(EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) Eurokinissi

O Βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ απέκλεισε το ενδεχόμενο πώλησης της ΔΕΗ διαχωρίζοντας το από την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας

Για το θέμα της ΔΕΗ, που όπως φαίνεται παραμένει ένα από τα τελευταία αγκάθια για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης μίλησε στην “Τρόικα” του 984, ο βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Δημητριάδης αποκλείοντας το ενδεχόμενο πώλησης της επιχείρησης.

“Δε θα πουληθεί η ΔΕΗ. Δεν υπάρχει αυτή η συζήτηση. Αυτό το σχέδιο της πώλησης του 40% της επιχείρησης είναι το παλιό σχέδιο της μικρής ΔΕΗ, το οποίο το έχουμε απορρίψει και δια νόμου και άρα δεν υπάρχει αυτό το πράγμα στο τραπέζι. Άλλο πράγμα η απελευθέρωση αγοράς ενέργειας και άλλο πράγμα η πώληση κομματιών της ΔΕΗ.

Η πώληση αφορά πλέον μόνο το μερίδιο της αγοράς που έχει η επιχείρηση στην εμπορία

Η πώληση αφορά πλέον μόνο το μερίδιο της αγοράς που έχει η επιχείρηση στην εμπορία. Δεν υπάρχει θέμα πώλησης της ΔΕΗ. Η κυβέρνηση μας διαπραγματεύεται με σκοπό το μεγάλο σχέδιο . Εγώ και οι συνάδερφοι μου από τη Δυτική Μακεδονία θα ακολουθήσουμε το σχέδιο που θα επιλέξουμε συλλογικά σαν κυβέρνηση”, είπε ο κ.Δημητριάδης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα