Δημοσκόπηση Pulse: Στις 21,5 μονάδες η “ψαλίδα” ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ – “Αγκάθι” η ακρίβεια

Διαβάζεται σε 2'
Δημοσκόπηση Pulse: Στις 21,5 μονάδες η “ψαλίδα” ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ – “Αγκάθι” η ακρίβεια
Κάλπη SOOC Κωνσταντίνος Τσακαλίδης

Παραμένουν υψηλά τα ποσοστά στη διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Πώς εκτιμούν οι πολίτες τις κινήσεις Κασσελάκη. Ανησυχία για τις αυξήσεις στις τιμές.

Στις 18,5 ποσοστιαίες μονάδες παραμένει η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα στοιχεία της νέας δημοσκόπησης της Pulse για τον ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει το 335% με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με 15%. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 12%, το ΚΚΕ με 8,5% και η Ελληνική Λύση με 4,5%.

Στο όριο του 3% ή και χαμηλότερα, βρίσκονται Πλεύση Ελευθερίας (2,5%), ΜέΡΑ25 (2,5%), ΝΙΚΗ (3%) και Σπαρτιάτες (3%). Οι αναποφάσιστοι συγκεντρώνουν ποσοστό 5,8%.

Αναφορικά με τις πρόσφατες εσωκομματικές ενέργειες, αλλά και πρωτοβουλίες του Στέφανου Κασσελάκη για τον ΣΥΡΙΖΑ, το 7% τις αξιολογεί σίγουρα θετικά, το 18% μάλλον θετικά, το 22% μάλλον αρνητικά, το 36% σίγουρα αρνητικά, ενώ το 17% δεν έχει άποψη.

Ιδιαίτερα ανήσυχοι εμφανίστηκαν στην πλειοψηφία τους οι πολίτες, αναφορικά με τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή. Ειδικότερα, πολύ ανήσυχοι δηλώνουν το 57%, αρκετά 27%, 8% μέτρια, ενώ το 2% δηλώνει ότι ανησυχεί λίγο ή ελάχιστα έως καθόλου.

Για την ακρίβεια και τις αυξήσεις των τιμών, το 63% των πολιτών εμφανίστηκε πολύ ανήσυχο, το 23% αρκετά, το 9% μέτρια, ενώ λίγο ή ελάχιστα έως καθόλου από 1%.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα