Διονύσης Μπεχράκης: Πέθανε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Διαβάζεται σε 2'
Διονύσης Μπεχράκης
Διονύσης Μπεχράκης EUROKINISSI

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών άφησε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Διονύσης Μπεχράκης. Η ανακοίνωση του κόμματος.

Σε ηλικία 77 ετών πέθανε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Διονύσης Μπεχράκης.

Την είδηση γνωστοποίησε το κόμμα μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, στην οποία κάνει λόγο για έναν “μαχητή της παράταξης”.

“Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην βουλευτή του κόμματος Διονύση Μπεχράκη.

Γεννήθηκε το 1947 στην Αθήνα και σπούδασε στη Γεωπονική Σχολή Αθηνών. Ιδρυτικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΚΕ, διετέλεσε βουλευτής Β’ Αθηνών από το 1989 έως το 1993.

Ο Διονύσης Μπεχράκης ήταν ένας μαχητής της Παράταξης, την οποία υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του”, αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

Τασούλας: Ήταν αγωνιστής της πολιτικής

Τη θλίψη του για τον θάνατο του «αγωνιστή της πολιτικής», πρώην βουλευτή της ΝΔ, Διονύση Μπεχράκη, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.

Όπως ανέφερε σε σχετική δήλωσή του, «ο Διονύσης Μπεχράκης αποτέλεσε ιδρυτικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΚΕ. Ήταν μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ ενώ το 1985 ανέλαβε αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας. Διετέλεσε βουλευτής Β’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία από το 1989 έως το 1993. Το 2001 εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, το 2004 τοποθετήθηκε πρόεδρος στον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου και το 2007 πρόεδρος στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς.

Ο Διονύσης Μπεχράκης ήταν ένας αγωνιστής της πολιτικής, την οποία υπηρέτησε με σθένος και γνώμονα πάντα την ηθική και την προσφορά» τόνισε ο κ. Τασούλας, εκφράζοντας στην οικογένεια και στους οικείους του τα βαθιά του συλλυπητήρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα