Δούρου: "Δέχθηκα απειλές κατά της ζωής μου"

ΑΘΗΝΑ-ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΡΕΝΑ  ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΑΤΤΙΚΗΣ/PHASMA/Φ.ΒΡΟΤΣΗΣ
ΑΘΗΝΑ-ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ/PHASMA/Φ.ΒΡΟΤΣΗΣ PHASMA

Τι δήλωσε σε συνέντευξή της η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου

Απειλές κατά της ζωής της δέχθηκε η σημερινή Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας της, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην "Εφημερίδα των Συντακτών".

Για τις απειλές που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας μίλησε η Ρένα Δούρου, λέγοντας συγκεκριμένα:

"Δέχθηκα απειλές κατά της ζωής μου, υβριστικά πανό σε γήπεδα, σεξιστικές ύβρεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από οπαδικά και όχι μόνο κέντρα συμφερόντων και όλα αυτά γιατί πήγα κόντρα σε ισχυρούς επιχειρηματίες".

Μιλώντας για το ενδεχόμενο διενέργειας εθνικών εκλογών, η Περιφερειάρχης είπε:

"Κάθε μέρα που περνά τούτη η κυβέρνηση των τοποτηρητών του Μνημονίου καταστρέφει τις προϋποθέσεις ανάκαμψης της χώρας".

Ακόμη, αναφέρθηκε στον στόχο της για δημιουργία θέσεων εργασίας μέσω ενός αναπτυξιακού προτύπου, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η ανάπτυξη δεν είναι εύκολη υπόθεση και δεν μπορεί να γίνει με εξαγγελίες, όμοιες της κυβερνητικής παροχολογίας.

Τέλος υπογράμμισε ότι στόχος της Περιφέρειας είναι να επιδιώξει την όσο το δυνατόν πιο κοινωνική απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων.

"Χωρίς να ξεχνάμε τους ίδιους τους πόρους της Περιφέρειας. Η συνδυασμένη και ορθολογική χρήση τους, με έμφαση στους άξονες για την απασχόληση και την κοινωνική συνοχή, με στόχο την ανακούφιση των αδύναμων κοινωνικά ομάδων καθώς και τη δημιουργία απασχόλησης, είναι πρώτη προτεραιότητά μας", είπε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network