Δούρου για ΧΑ: Το έχουν συνήθειο. Μαγκιές, χειροδικία, ύβρεις και μετά τρέχουμε να γλιτώσουμε

Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου
Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου EUROKINISSI

Οι νεοναζιστικές προκλήσεις στη Βουλή επιβεβαιώνουν την ορθότητα της συμφωνίας για το ονοματολογικό, σχολίαζε νωρίτερα η Περιφερειάρχης Αττικής.

«Φαίνεται το έχουν συνήθειο. Μαγκιές, χειροδικία, ύβρεις μέρα Παρασκευή και μετά τρέχουμε να γλιτώσουμε όλο το Σαββατοκύριακο» γράφει σήμερα στο twitter η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου αναφερόμενη στον Κ. Μπαρμπαρούση και την Χρυσή Αυγή.

Χθες η κ . Δούρου είχε γράψει στο twitter: «Οι νεοναζιστικές προκλήσεις στη Βουλή επιβεβαιώνουν την ορθότητα της συμφωνίας για το ονοματολογικό και εκθέτουν όλες τις δυνάμεις που επιλέγουν να τοποθετηθούν απέναντι.

ADVERTISING

Όπως έχει ειπωθεί, η Ιστορία μας μαθαίνει ότι οι πολίτες και τα έθνη συμπεριφέρονται με σοφία μόνο όταν έχουν εξαντλήσει όλες τις άλλες λύσεις – 26 χρόνια αδιεξόδου δείχνουν σήμερα τη λύση.

Στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ χάσαμε 26 χρόνια λόγω λαϊκισμού και επαγγελματιών πατριδοκάπηλων. Σήμερα βάζουμε τέλος στο τεχνητό αδιέξοδο – πράττουμε το αυτονόητο για το αύριο του τόπου.

Η συμφωνία στο Σκοπιανό διασφαλίζει την τελική νίκη, για δυο λαούς, σε ένα μείζον ζήτημα, η εκκρεμότητα του οποίου δυσκόλεψε το μέλλον. Μέχρι να φτάσουμε στη νίκη λοιπόν… ιδρώτας, δάκρυα, λύπη και αίμα.

Αλληλοδιαδέχονται τώρα στο βήμα της Βουλής εκπρόσωποι της μείζονος και της ήσσονος αντιπολίτευσης με έωλα επιχειρήματα, μικροκομματικής κοπής, επιχειρώντας να ακυρώσουν το αυτονόητο της αμοιβαία επωφελούς για τους 2 λαούς συμφωνίας. Λογική vs απαξίωσης της πολιτικής. Κρίμα».


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή, Σκοπιανό, Περιφέρεια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Με το βουλευτικό αυτοκίνητο ξέφυγε ο Μπαρμπαρούσης από τα μπλόκα της αστυνομίας

ΚΝΕ για Μπαρμπαρούση: Τα χρυσά αυγά κάνουν τις κότες

SHARE:

24Media Network