Δραγασάκης: Απόσυρση μέρους του χρέους και όχι κούρεμα

Συζήτηση επί της αρχής, στην Ολομέλεια της Βουλής των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εσωτερικών "Επείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών" την Πέμπτη 3 Απριλίου 2014.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση επί της αρχής, στην Ολομέλεια της Βουλής των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εσωτερικών "Επείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών" την Πέμπτη 3 Απριλίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Δραγασάκη σε κυριακάτικο Τύπο

"Αντί για 'κούρεμα', μπορεί να υπάρξει απόσυρση του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, δηλαδή ένα μέρος του χρέους να αποσυρθεί από τις αγορές ή τους φορείς που το κατέχουν σήμερα και να κρατηθεί 'παγωμένο' στα πλαίσια της ΕΚΤ", δηλώνει στην Real news ο Γιάννης Δραγασάκης, επικαλούμενος προτάσεις οικονομολόγων και επιστημονικών ιδρυμάτων ενώ επανέφερε την πρόταση για σύγκληση πανευρωπαϊκής διάσκεψης για το χρέος.

Πάντως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος του Προγράμματος του κόμματος κατηγορεί την κυβέρνηση για κινδυνολογία εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει "έχει πέσει στο κενό και εάν επιμείνουν, ο λαός θα τους απομονώσει ακόμη περισσότερο".

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network