Ε. Λιακούλη: “Δεν έγινε καν διάλογος και ψηφοφορία για τους μάρτυρες”

Ε. Λιακούλη: “Δεν έγινε καν διάλογος και ψηφοφορία για τους μάρτυρες”
Ευαγγελία Λιακούλη eurokinissi

Για θεσμική εκτροπή μίλησε η γραμματέας της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενη στην εξεταστική για τις υποκλοπές και στην επιλογή των μαρτύρων από την πλειοψηφία.

Για θεσμική εκτροπή μίλησε η γραμματέας της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ Ευαγγελία Λιακούλη εξερχόμενη σήμερα από την Εξεταστική Επιτροπή, τονίζοντας ότι για το ζήτημα του καταλόγου των μαρτύρων ούτε καν συζητήθηκαν οι προτάσεις της αντιπολίτευσης, ενώ δεν πραγματοποιήθηκε ούτε ψηφοφορία όπως προβλέπει ο κανονισμός. Εξηγώντας έτσι τον λόγο που το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε την αποχώρηση του από την σημερινή διαδικασία.

Όπως υποστήριξε η Ε. Λιακούλη στην συνεδρίαση της εξεταστικής «δεν έγινε διάλογος πάνω στις προτάσεις των κομμάτων» ενώ επισήμανε ότι ο πρόεδρος της επιτροπής Γιάννης Κεφαλογιάννης δήλωσε πως αυτό δεν είναι απαραίτητο γιατί «η πρόταση της πλειοψηφίας κατισχύει και αυτή θα γίνει». Σημείωσε επίσης ότι δεν πραγματοποιήθηκε καν ψηφοφορία για το ζήτημα του καταλόγου των μαρτύρων. Κάνοντας μία αποτίμηση της διαδικασίας επισήμανε «κουρελιάζουν τη δημοκρατία, εξευτελίζουν τους θεσμούς. Θέσαμε ζήτημα κοινοβουλευτικής αξιοπρέπειας για μας και για όλα τα κόμματα» προσθέτοντας ότι «υπάρχει ένα σκάνδαλο: η παρακολούθηση του Ανδρουλάκη. Εδώ παράγεται ένα δεύτερο σκάνδαλο: το σκάνδαλο της συγκάλυψης. Και σε αυτό προσπαθούν να κάνουν και εμάς συμμέτοχο». Μάλιστα η γραμματέας της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι βγήκε εκτός και το θέμα των παρακολουθήσεων που έχει καταγγείλει το ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα