Έδιωξαν από το βήμα βουλευτές της Ν.Δ. και της ΔΗΜΑΡ

Έδιωξαν από το βήμα βουλευτές της Ν.Δ. και της ΔΗΜΑΡ

Άγριες αποδοκιμασίες νοσοκομειακών γιατρών σε βουλευτές της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ στην έναρξη του 8ου Συνεδρίου της ΟΕΝΓΕ. Αναγκάστηκαν να κατέβουν από το βήμα (Vid)

Εντονα αποδοκιμάστηκαν από τους συμμετέχοντες στο συνέδριο της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Ιατρών. οι βουλευτές της ΝΔ Δημήτρης Χριστογιάννης και της ΔΗΜΑΡ Κατερίνα Μάρκου, ενώ ο πρώτος ουσιαστικά υποχρεώθηκε από τους διαμαρτυρόμενους να κατέβει από το βήμα του ομιλητή.

Ενώ ο κ. Χριστογιάννης ήταν στο βήμα του ομιλητή οι διαμαρτυρόμενοι, προφανώς γιατροί, καταφέρθηκαν εναντίον του αποκαλώντας τον ''πολιτικό τσιράκι της Τρόικα'' και τον κάλεσαν να κατέβει από το βήμα του ομιλητή.

''Κατέβα κάτω αν έχεις φιλότιμο, δεν ντρέπεσαι, τσιράκι της Τρόικα'' φώναξε απευθυνόμενος στον κ. Χριστογιάννη κάποιος από τους γιατρούς που συμμετείχαν στο συνέδριο, ενώ μια ομάδα γιατρών που είχε συγκεντρωθεί στο πίσω μέρος της αίθουσας φώναζε συνθήματα όπως ''Η χούντα δεν τελείωσε το '73, ψωμί παιδεία ελευθερία, δεν σας θέλει ο λαός''.

Ο βουλευτής της ΝΔ τελικά αναγκάστηκε να κατέβει από το βήμα καθώς μια γυναίκα από τους διαμαρτυρόμενους, κατευθύνθηκε προς το μέρος του του άρπαξε τα χαρτιά στα οποία είχα γράψει την ομιλία του τα τσαλάκωσε και τα πέταξε υποχρεώνοντας τον να σταματήσει το λόγο του.

Αποδοκιμασίες δέχθηκε και η κυρία Μάρκου, η οποία κατέβηκε αμέσως από το βήμα του ομιλητή χωρίς να μιλήσει στο συνέδριο.

Πηγή: seleo.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημοκρατική Αριστερά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΟΕΝΓΕ: Αποδοκιμασίες Βουλευτών

SHARE:

24Media Network