Εκλογές 2015: Σάρωσε η Κατερίνα Στανίση στην Ημαθία με την Τελεία

Εκλογές 2015: Σάρωσε η Κατερίνα Στανίση στην Ημαθία με την Τελεία

Η τραγουδίστρια κατάφερε να συγκεντρώσει εντυπωσιακό αριθμό σταυρών στην Ημαθία όπου και κατέβαινε υποψήφια με το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου

Η είδηση της υποψηφιότητας της Κατερίνας Στανίση ήταν σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα της περασμένης προεκλογικής περιόδου. Το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου ήταν μια από τις εκπλήξεις της εκλογικής αναμέτρησης, αφού μαζί με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη συγκέντρωσαν από 1,7% και περισσότερες από 100.000 ψήφους πανελλαδικά. Αξίζει να σημειωθεί πως βρέθηκαν μπροστά σε ποσοστό από κόμματα που είχαν εισέλθει παλιότερα στη βουλή, όπως το ΛΑ.ΟΣ (1,03%) και η ΔΗΜΑΡ (0,49%).

ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Η λαϊκή τραγουδίστρια όμως επέδειξε ακόμη πιο εντυπωσιακή επίδοση στην Ημαθία όπου και κατέβηκε υποψήφια με την Τελεία. Το κόμμα συγκέντρωσε 2,08%, υψηλότερο από το εθνικό ποσοστό, ενώ περισσότεροι από 1 στους 2 ψηφοφόρους της Τελείας σταύρωσαν την Κατερίνα Στανίση.

Εκλογές 2015: Σάρωσε η Κατερίνα Στανίση στην Ημαθία με την Τελεία

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα η Τελεία έλαβε στην περιφέρεια 1901 ψήφους, με την τραγουδίστρια να σημειώνει 1028 σταυρούς προτίμησης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εκλογές 2015: Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ στις έξι από τις επτά μονοεδρικές

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν παρέδωσε στον Αλέξη Τσίπρα

SHARE:

24Media Network