Εκλογές ΝΔ: Απ. Τζιτζικώστας: Να ξανακάνουμε τη ΝΔ μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη

Εκλογές ΝΔ: Απ. Τζιτζικώστας: Να ξανακάνουμε τη ΝΔ μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη
MOTIONTEAM

Μήνυμα ενότητας από τον υποψήφιο του α' γύρου των εσωκομματικών εκλογών, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στη Θεσσαλονίκη (vid)

Μήνυμα ενότητας για την επόμενη μέρα στη Νέα Δημοκρατία έστειλε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, που είχε έρθει τρίτος στον πρώτο γύρο, σε δηλώσεις του αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

«Από αύριο το πρωί θα δουλέψουμε, όλοι μαζί ενωμένοι, σκληρά, προκειμένου να ξανακάνουμε τη ΝΔ μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που θα συνομιλεί με την κοινωνία. Όλοι μαζί θα διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις για να γίνει σύντομα μια ρεαλιστική και αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, για να μπορέσουμε να απαλλάξουμε τη χώρα από την επικίνδυνη αυτή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και να δώσουμε ξανά την ελπίδα στην Ελλάδα και τους Έλληνες», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Ο κ. Τζιτζικώστας προσήλθε λίγα λεπτά μετά τη 1 το μεσημέρι στο εκλογικό κέντρο, που στεγάζεται στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" της ΔΕΘ. Στην είσοδο τον περίμεναν υποστηρικτές του που τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα.

Πηγή: ΑΠΕ/Βίντεο thestival

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Τζιτζικώστας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εκλογές στη ΝΔ: Σαμαράς: Η παράταξη πάλεψε, δικαιώθηκε, κράτησε

Εκλογές ΝΔ: Ψήφισε ο Γιάννης Πλακιωτάκης

Εκλογές στη ΝΔ: Με selfie και συνθήματα υποδέχτηκαν τον Κ. Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη

Εκλογές στη ΝΔ. Μεϊμαράκης: Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι σε αυτή τη διαδικασία

SHARE:

24Media Network