Εκτός "Μνημονίου" και το νησί της Σαλαμίνας

Η δήμαρχος Σαλαμίνας, Ισιδώρα Νάννου
Η δήμαρχος Σαλαμίνας, Ισιδώρα Νάννου EUROKINISSI

Η Σαλαμίνα υπήρξε ένας από τους πλέον χρεωμένους Δήμους της χώρας με βαριές συνέπειες στην καθημερινότητα του, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κίνδυνοι πτώχευσης και σειρά προβλημάτων.

Την οριστική έξοδο του νησιού της Σαλαμίνας από το πρόγραμμα οικονομικής εξυγίανσης το οποίο της είχε προ ετών επιβληθεί λόγω κακής διαχείρισης ανακοίνωσε η Δήμαρχος Ισιδώρα Νάννου.

Όπως η ίδια τόνισε, η Σαλαμίνα φεύγει οριστικά από το καθεστώς αυτό μετά και από προγραμματική σύμβαση ύψους 5,8 εκατ. ευρώ που υπέγραψε με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Αλέξη Χαρίτση. Θα πρέπει να πούμε πως η Σαλαμίνα υπήρξε ένας από τους πλέον χρεωμένους Δήμους της χώρας με βαριές συνέπειες στην καθημερινότητα του, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κίνδυνοι πτώχευσης και σειρά προβλημάτων.

ADVERTISING

Η Δήμαρχος του νησιού ανάφερε πως πρόκειται για την τελευταία συμφωνία οικονομικής υποστήριξης της Σαλαμίνας που υπέγραψε με την κυβέρνηση και πως πλέον η περιοχή περνάει σε καινούργια φάση. Η οικονομική κατάσταση της Σαλαμίνας έχει υπάρξει θέμα σφοδρής πολιτικής αντιπαράθεσης ενώ έχουν προκύψει και κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αυτοδιοίκηση
SHARE:

24Media Network