Μήνυμα Μητσοτάκη: Εκτός ψηφοδελτίων ΝΔ ο υιός Τραγάκης

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στην Εορτή των Θεοφανείων, στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων, στη Σαλαμίνα, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στην Εορτή των Θεοφανείων, στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων, στη Σαλαμίνα, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης "έκοψε" εκ των προτέρων την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Τραγάκη, ξεκαθαρίζοντας προς πάσα κατεύθυνση ποιος λαμβάνει τις αποφάσεις για τη στελέχωση των ψηφοδελτίων, κάτι που αποτελεί και προειδοποίηση

Εκτός ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας θα τεθεί στις επόμενες εθνικές εκλογές ο Παναγιώτης Τραγάκης, επειδή ο πατέρας του και βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Τραγάκης προεξόφλησε την υποψηφιότητα του.

"Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε ότι ο κ. Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές", αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ανακοινωση μάλιστα απευθύνει προειδοποίηση προς πάσα κατεύθυνση: "Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του Προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του Κόμματος".

Ο Γιάννης Τραγάκης είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στα Παραπολιτικά ότι θα αποσυρόταν ο ίδιος από την πολιτική και στη Β' Πειραιώς θα έθετε υποψηφιότητα ο γιος του.

"Έχω πάρει ήδη την απόφασή µου, την οποία έχω γνωστοποιήσει στον πρόεδρο του κόμματος και την έχει αποδεχτεί», δήλωσε ο βουλευτής σε συνέντευξή του.Στις επόμενες εκλογές, υποψήφιος, αντί για μένα, στη Β’ περιφέρεια Πειραιά – που με τίμησε από το 1974 και έτσι είμαι ο αρχαιότερος βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, έχοντας εκλεγεί 13 φορές – θα είναι ο γιος μου, Παναγιώτης, ο οποίος είναι διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός και έχει πέντε παιδιά", είχε αναφέρει ειδικότερα ο κ.Τραγάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν ανακοινωθεί επίσημα ότι κόβεται ο Παναγιώτης Τραγάκης από τα γαλάζια ψηφοδέλτια, ο κ.Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον πατέρα του και τον ενημέρωσε σχετικά με την απόφαση του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network