Έλενα Ακρίτα: “Εμείς με τους π@υστηδες, Μπέο”

Διαβάζεται σε 1'
Έλενα Ακρίτα
Έλενα Ακρίτα EUROKINISSI ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη τάχθηκε η Έλενα Ακρίτα μετά από το ομοφοβικό παράληρημα του Αχιλλέα Μπέου. Η ανάρτησή της στο Facebook.

Απάντηση στο ομοφοβικό παραλήρημα του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος έβρισε χυδαία τον Στέφανο Κασσελάκη στην επινίκια ομιλία του, έδωσε η Έλενα Ακρίτα λίγα λεπτά αργότερα.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη ομιλία του μετά την επανεκλογή του, ο δήμαρχος Βόλου έμεινε πιστός στο “στίγμα” ματσίλας και αναχρονισμού, αναφέροντας, μεταξύ άλλων: “Αντί να ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα, ασχολούνται με τον Κασσελάκη. Τι θέλει να μας πει ο Κασσελάκης, ότι πρέπει να υιοθετούμε κι εμείς αγόρια για να τα κάνουμε που..δες;”.

Απαντώντας στα παραπάνω, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είπε, αναφέροντας πως αναμένει εισαγγελική παρέμβαση για όσα ακούστηκαν: “Για τα σχόλια του κ. Μπέου δεν έχω πολλά να πω, απλά θα παροτρύνω τη Δικαιοσύνη επιτέλους και σε αυτό το θέμα να κάνει τη δουλειά της”.

Στο πλευρό του κ. Κασσελάκη τάχθηκε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έλενα Ακρίτα, η οποία έστειλε το δικό της μήνυμα, γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

“Εμείς με τους π@υστηδες, Μπέο . Εσύ με τους εισαγγελείς. Καθένας στο πόστο του”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα