Ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου για Κασσελάκη – Ζητείται παρέμβαση της Δικαιοσύνης

Διαβάζεται σε 4'
Αχιλλέας Μπέος
Αχιλλέας Μπέος EUROKINISSI ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

“Εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε πού….δες;” ήταν η πρώτη ρήση του Αχ. Μπέου ενώπιον του κοινού του. Αποθεώθηκε για τον σεξιστικό οχετό του. Η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Τον Στέφανο Κασσελάκη έβαλε στο στόχαστρο ο Αχιλλέας Μπέος στις πρώτες του δηλώσεις για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, προχωρώντας σε ένα σεξιστικό – ομοφοβικό παραλήρημα μπροστά σε ένα κοινό που τον αποθέωσε για τις δηλώσεις του.

Ο Αχιλλέας Μπέος επανεξελέγεται με ποσοστό κοντά στο 57% σε συμμετοχή που ξεπέρασε οριακά το 54% στον Δήμο του, και με τον αντίπαλό του Νικόλαο Παπαπέτρο να φτάνει στο 37%. Στην… “πανηγυρική” λοιπόν ομιλία του προς τους ψηφοφόρους που τον επέλεξαν για να συνεχίσει τη δημαρχία του, έμεινε πιστός στο “στίγμα” ματσίλας και αναχρονισμού, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως “δεν θα παράγουμε π@@@ς όπως ο Κασσελάκης”.

“Εγώ δεν έχω κάποιο πτυχίο, δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε γιατρός. Αυτοί που είναι, κατέστρεψαν τη χώρα”, είπε ακόμη ο κ. Μπέος σε ένα ακόμη κρεσέντο λαϊκισμού.

Εν συνεχεία, επιτέθηκε συλλήβδην σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ, λέγοντας ότι “αντί να ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα, ασχολούνται με τον Κασσελάκη” , αναφέροντας “τι θέλει να μας πει ο Κασσελάκης, ότι πρέπει να υιοθετούμε κι εμείς αγόρια για να τα κάνουμε που..δες;”.

Οι παραπάνω δηλώσεις δεν απέχουν βέβαια από εκείνες που έχουμε ακούσει από “επίσημους” φορείς ακροδεξιάς πολιτικής που ανά διαστήματα έχουμε δει να εισέρχονται μέχρι και στη Βουλή της χώρας.

Να σημειωθεί εδώ πως είναι διαφορετική η κριτική προς τον κ. Κασσελάκη σχετικά με τις αστοχίες του ως προς το πώς διατύπωσε τη θέση του για τη γονεϊκότητα, όπως την επιθυμεί, και είναι διαφορετικό το να καταφέρεται κανείς εναντίον του σε τόνο ρατσιστικό, προσπαθώντας να προσελκύσει τις πιο οπισθοδρομικές πτυχές της ελληνικής κοινωνίας. Σε ζητήματα ρατσισμού, δεν χωράει ουδεμία ανοχή και αποδοχή.

Μετά από τις κατάπτυστες δηλώσεις που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος για τον Στέφανο Κασσελάκη, στη συνέχεα μίλησε ζωντανά στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ωστόσο, ο Αχιλλέας Μπέος όχι μόνο δεν πήρε πίσω την αισχρή φράση του, αλλά την επανέλαβε στον αέρα.

“Χαμός θα γίνει από εδώ και πέρα! Δεν κατάλαβα; Είναι πρότυπο για τα παιδιά μας ο κ. Κασσελάκης; Οι σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός δεν με αφορούν προσωπικά και έτσι πρέπει να είναι, είναι δικαίωμά τους. Όχι όμως να τις προβάλουμε.

Τον κρίνω, λοιπόν, γιατί είπε σε μία δήλωσή του ότι θέλει να μεγαλώσει δύο αγόρια, όχι κορίτσι. Δηλαδή, τι; Θα παράγουμε πού…δες κ. Χατζηνικολάου;”, είπε για ακόμα μία φορά ο Μπέος.

Απαντώντας στα παραπάνω, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, είπε, αναφέροντας πως αναμένει εισαγγελική παρέμβαση για όσα ακούστηκαν: “Για τα σχόλια του κ. Μπέου δεν έχω πολλά να πω, απλά θα παροτρύνω τη Δικαιοσύνη επιτέλους και σε αυτό το θέμα να κάνει τη δουλειά της”.

Στο πλευρό του κ. Κασσελάκη πήρε θέση και η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στο facebook.

Σημειώνεται πως νωρίτερα ο Αχιλλέας Μπέος προέβη σε χυδαία επίθεση εναντίον και του Νάσου Ηλιόπουλου στον “αέρα” του ΣΚΑΙ, ενώ ο κ. Ηλιόπουλος άφησε αιχμές για ύποπτες οικονομικές δραστηριότητες στην ΠΑΕ Βόλου.

Δείτε το περιστατικό παρακάτω

Μπέος: “Έχω πολλούς φίλους γκέι – Δεν αντέχω τους τοξικούς ανθρώπους”

Λίγο μετά τον σάλο που προκλήθηκε για τις θλιβερές δηλώσεις του, ο Αχ. Μπέος προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Facebook, δηλώνοντας πως… έχει γκέι φίλους και πως δεν αντέχει τους τοξικούς και επικίνδυνους ανθρώπους

“Αν και έχουμε άλλα να σκεφτούμε, μια διευκρίνιση είναι αναγκαία. Η αναφορά μου στον Κασσελάκη αφορούσε την απαράδεκτη δήλωσή του για δύο κατά “παραγγελία” γιούς. Ολοι καταλαβαίνουν πόσο επικίνδυνη είναι αυτή. Οσον αφορά τα περί ομοφοβίας και τις λοιπές αηδίες δεν το συζητώ. Εχω πολλούς φίλους με αυτό τον προσανατολισμό, που κάνουμε και καλή παρέα. Τους μόνους που δεν αντέχω είναι τους τοξικούς και επικίνδυνους ανθρώπους, ανεξαρτήτως φύλου και επιλογών”, έγραψε.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα