Έμμεση παρέμβαση και του Σαμαρά για Σκοπιανό: Όχι σε όρο ‘Μακεδονία’

Έμμεση παρέμβαση και του Σαμαρά για Σκοπιανό: Όχι σε όρο ‘Μακεδονία’
Meeting of New Democracy parliamentary group at the Greek Parliament, Athens, Greece, on October 25, 2017. / , , 25 , 2017 sooc

Με την Πανμακεδονική Ένωση, η οποία θεωρεί ως εθνική γραμμή την απόφαση του Συμβουλίου Αρχηγών του 1992, συναντήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός

Έμμεση παρέμβαση για το Σκοπιανό έκανε και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα με την Πανμακεδονική Ένωση, δηλαδή τους εκπροσώπους των μακεδονικών οργανώσεων ανά την υφήλιο , που χθες είχαν δει και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Η θέση των πανμακεδονικών οργανώσεων, όπως είπε η εκπρόσωπος των Ενώσεων Νίνα Γκατζούλη, είναι η εθνική γραμμή όπως διαμορφώθηκε από το Συμβούλιο Αρχηγών του 1992, δηλαδή όχι στη χρήση του όρου ‘Μακεδονία’ και των παραγώγων του.

Η κ.Γκατζούλη ρωτήθηκε τι τους είπε ο κ.Σαμαράς και απάντησε: “Οι θέσεις του ήταν ξεκάθαρες, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι”.

Με τον τρόπο αυτό ο πρώην πρωθυπουργός έστειλε ένα έμμεσο μήνυμα κατά της χρήσης του όρου Μακεδονία και επιμονής στην απόφαση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών του 1992.

Φωτογραφία: Sooc

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα