Ενόχληση στη ΝΔ για Κορκίδη και άδειασμα για το δήμο Πειραιά

Ενόχληση στη ΝΔ για Κορκίδη και άδειασμα για το δήμο Πειραιά
Κυριάκος Μητσοτάκης και Βασίλης Κορκίδης Eurokinissi

Η δήλωση του προέδρου της ΕΣΕΕ και του ΕΒΕΠ πως απέρριψε πρόταση Μητσοτάκη για το δήμο Πειραιά, προκάλεσε την αντίδραση του Μοσχάτου. “Μόνος του αυτοπροτάθηκε, μόνος του το πήρε πίσω” λένε γαλάζια στελέχη.

Η δήλωση του πρόεδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Βασίλη Κορκίδη πως δε θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά και πως έχει απορρίψει την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε τηιν ενόχληση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αδειάζει τον κ. Κορκίδη διαψεύδοντας ότι ουδέποτε του έγινε κάποια κρούση.

Στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης λένε ότι “μόνος του αυτοπροτάθηκε ο κ.Κορκίδης, μόνος του το πήρε πίσω.”

Ο κ.Κορκίδης έγραψε στο twitter: “Δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά!” και με ανάρτησή του στο Facebook δήλωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμητική πρόταση στήριξης στην διεκδίκηση του δήμου Πειραιά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου, αλλά δυστυχώς οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να αναλάβω μία τόσο μεγάλη ευθύνη για τη πόλη που αγαπώ. Λυπάμαι πολύ εάν απογοητεύω κάποιους συμπολίτες μου με την τελική απόφαση μου, όμως θέλω να πιστέψετε ότι είναι αποτέλεσμα δύσκολης αλλά ώριμης σκέψης. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους”.

Υπενθυμίζεται ότι η είδηση για την υποψηφιότητα Κορκίδη είχε δημοσιευθεί πριν από τρεις ημέρες στο ΑΠΕ, χωρίς πάντως τότε να υπάρξει διάψευση από καμία πλευρά.

Υποψήφιος για το δήμο Πειραιά θα είναι ξανά ο Γιάννης Μώραλης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα