Επανεξετάζεται η σκέψη για μετονομασία του σταθμού Ευαγγελισμός του μετρό σε “Παύλος Μπακογιάννης”

Επανεξετάζεται η σκέψη για μετονομασία του σταθμού Ευαγγελισμός του μετρό σε “Παύλος Μπακογιάννης”
Μετρό Ευαγγελισμός Eurokinissi

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αλλαγές στις ονομασίες σταθμών του μετρό ενδέχεται να μην προχωρήσουν τελικά. Το θέμα είναι υπό συζήτηση.

Επανεξετάζεται το εάν θα προχωρήσουν τελικά οι αλλαγές στις ονομασίες των σταθμών του μετρό Ευαγγελισμός και Άγιος Δημήτριος, σύμφωνα με πληροφορίες.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η διοίκηση της Αττικό Μετρό ανακοίνωσε ότι ο σταθμός του μετρό Ευαγγελισμός θα μετονομαζόταν σε “Παύλος Μπακογιάννης” και ταυτόχρονα ο σταθμός με τη διπλή ονομασία “Άγιος Δημήτριος- Αλέκος Παναγούλης” θα ονομαζόταν πλέον μόνο “Αλέκος Παναγούλης”.

Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε όμως πλήθος αντιδράσεων, καθώς πρόκειται για μία απόφαση με οικονομικό κόστος για την αλλαγή των ταμπελών όχι μόνο στο συγκεκριμένο σταθμό αλλά σε όλους τους σταθμούς και συρμούς, καθώς και με πρακτικές δυσκολίες, αλλά και γιατί το νοσοκομείο Ευαγγελισμός και η γύρω περιοχή αποτελούν ένα από τα ιστορικά τοπωνύμια της Αθήνας.

Από το Μέγαρο Μαξίμου παρέπεμπαν στις αποφάσεις της Αττικό Μετρό, με κυβερνητικά στελέχη να επισημαίνουν ότι δεν γνώριζε το πρωθυπουργικό γραφείο τις προθέσεις της εταιρείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα