news 24/7

ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Ειδήσεις και πληροφορίες για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στη χώρα μας. Ενημερωθείτε για τυχόν στάσεις εργασίας, αλλαγές δρομολογίων, επεκτάσεις γραμμών κτλ.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ  (EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

Κάρτες Μετρό: Τι σημαίνουν οι κωδικοί που κρατούν κλειστές τις πύλες - Η μαύρη λίστα

Οι άγνωστοι κωδικοί "Έ" που εμφανίζονται στα επικυρωτικά μηχανήματα του μετρό όταν κάτι δεν έχει πάει στην χρήση της κάρτας - εισιτηρίου. Πότε μία κάρτα εισιτηρίων μπαίνει στην μαύρη λίστα.

Μηχάνημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου του ΟΑΣΑ

ΟΑΣΑ: Μειώθηκε ο χρόνος έκδοσης των εισιτηρίων

Από τους χρόνους που καταγράφηκαν από τον Οργανισμό, η εκτίμηση είναι ότι η συναλλαγή για την έκδοση εισιτηρίου ολοκληρώνεται, κατά μέσο όρο, στα 13,28 δευτερόλεπτα, έναντι 25 δευτερολέπτων παλαιότερα - Αντίστοιχα, η συναλλαγή για την έκδοση εισιτηρίου και απόδειξης ολοκληρώνεται, κατά μέσο όρο, στα 16,45 δευτερόλεπτα.

Φωτογραφία αρχείου

Αλλάζουν όλα στις μετακινήσεις: Το 68% του πληθυσμού θα ζει σε μεγάλα αστικά κέντρα

Οι σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα αναπτυσσόμενα αστικά κέντρα. Ο αριθμός των "μεγαλουπόλεων" με πληθυσμούς άνω των 10 εκατομμυρίων ανθρώπων, θα αυξηθεί τα επόμενα χρόνια.

Ξενάγηση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στον πρώτο ολοκληρωμένο σταθμό του Μετρό της Θεσσαλονίκης, Συντριβάνι

Tσίπρας: Το μετρό της Θεσσαλονίκης είναι ολοκληρωμένο στο 95%

"Ολοκληρώνουμε ένα ολιστικό σχέδιο για τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης", δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από τη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παράδοση στο κοινό του πρώτου σταθμού μετρό της πόλης. Ανακοίνωσε δέσμη μέτρων για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών των πολιτών μέχρι τη λειτουργία του.

Στιγμιότυπο από παλαιότερη συγκέντρωση και πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ

Γενική απεργία ΓΣΕΕ: Χωρίς μετρό, τρένα και πλοία

Εικοσιτετράωρη απεργία έχει κηρύξει για σήμερα η ΓΣΕΕ, καλώντας εργαζόμενους και συνταξιούχους σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις και το συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας. Κινητοποιήσεις και σε άλλες μεγάλες πόλεις. Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αστικό Λεωφορείο του ΟΑΣΑ

Νέα λεωφορειακή γραμμή 535Α "Ζηρίνειο-Καλέτζι"

Η νέα κυκλική λεωφορειακή γραμμή αποτελεί επέκταση της λεωφορειακής γραμμής 535, συνδέοντας με καθημερινά δρομολόγια το Καλέτζι Μαραθώνα με το σιδηροδρομικό σταθμό Αγίου Στεφάνου και το κέντρο της Κηφισιάς.

Μετρό Αθήνας. Φωτογραφία αρχείου (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Μετρό: Στα δύο "σπάει" από αύριο η γραμμή Αεροδρόμιο - Αγ. Μαρίνα. Πού θα γίνεται μετεπιβίβαση

Με απόφαση της ΣΤΑΣΥ από 1η Νοεμβρίου έρχονται αλλαγές στην μπλε γραμμή του μετρό. Πού θα πρέπει να κατεβαίνουν οι επιβάτες για να αλλάξουν τρένο

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ

Αίτημα στον πρωθυπουργό για επέκταση της Αττικής Οδού και Προαστιακού σε Λαύριο-Ραφήνα

Εκπρόσωποι και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ζητούν επίσπευση των διαδικασιών για την προέκταση Προαστιακού και Αττικής Οδού, επισημαίνοντας πως πρόκειται για μείζον αναπτυξιακό έργο για την περιοχή τους.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Μετρό: Παράνομη η σημερινή απεργία - Τι απαντάνε οι εργαζόμενοι

Για σημαντικές καθυστερήσεις στην παραγγελία ανταλλακτικών για τους συρμούς κάνει λόγο ο πρόεδρος των εργαζομένων στο μετρό. «Αν συνεχιστεί αυτό το χάλι, οι συρμοί θα περνούν κάθε 5' λεπτά» σημειώνει. Μιλά στον News 24/7 στους 88,6 ο πρόεδρος των εργαζομένων.

Στοθμός Μετρό "Συγγρού - Φιξ".

Στάση εργασίας στο Μετρό: Παράνομη η κινητοποίηση των εργαζομένων

Με δελτίο Τύπου, η ΣΤΑΣΥ ανακοινώνει πως αναγνωρίστηκε ο παράνομος χαρακτήρας των δύο στάσεων εργασίας στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό. Τι γίνεται με την προγραμματισμένη στάση για τις 11.00 το βράδυ.