news 24/7

ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Ειδήσεις και πληροφορίες για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στη χώρα μας. Ενημερωθείτε για τυχόν στάσεις εργασίας, αλλαγές δρομολογίων, επεκτάσεις γραμμών κτλ.

Ξενάγηση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στον πρώτο ολοκληρωμένο σταθμό του Μετρό της Θεσσαλονίκης, Συντριβάνι

Tσίπρας: Το μετρό της Θεσσαλονίκης είναι ολοκληρωμένο στο 95%

"Ολοκληρώνουμε ένα ολιστικό σχέδιο για τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης", δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από τη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παράδοση στο κοινό του πρώτου σταθμού μετρό της πόλης. Ανακοίνωσε δέσμη μέτρων για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών των πολιτών μέχρι τη λειτουργία του.

Στιγμιότυπο από παλαιότερη συγκέντρωση και πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ

Γενική απεργία ΓΣΕΕ: Χωρίς μετρό, τρένα και πλοία

Εικοσιτετράωρη απεργία έχει κηρύξει για σήμερα η ΓΣΕΕ, καλώντας εργαζόμενους και συνταξιούχους σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις και το συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας. Κινητοποιήσεις και σε άλλες μεγάλες πόλεις. Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αστικό Λεωφορείο του ΟΑΣΑ

Νέα λεωφορειακή γραμμή 535Α "Ζηρίνειο-Καλέτζι"

Η νέα κυκλική λεωφορειακή γραμμή αποτελεί επέκταση της λεωφορειακής γραμμής 535, συνδέοντας με καθημερινά δρομολόγια το Καλέτζι Μαραθώνα με το σιδηροδρομικό σταθμό Αγίου Στεφάνου και το κέντρο της Κηφισιάς.

Μετρό Αθήνας. Φωτογραφία αρχείου (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Μετρό: Στα δύο "σπάει" από αύριο η γραμμή Αεροδρόμιο - Αγ. Μαρίνα. Πού θα γίνεται μετεπιβίβαση

Με απόφαση της ΣΤΑΣΥ από 1η Νοεμβρίου έρχονται αλλαγές στην μπλε γραμμή του μετρό. Πού θα πρέπει να κατεβαίνουν οι επιβάτες για να αλλάξουν τρένο

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ

Αίτημα στον πρωθυπουργό για επέκταση της Αττικής Οδού και Προαστιακού σε Λαύριο-Ραφήνα

Εκπρόσωποι και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ζητούν επίσπευση των διαδικασιών για την προέκταση Προαστιακού και Αττικής Οδού, επισημαίνοντας πως πρόκειται για μείζον αναπτυξιακό έργο για την περιοχή τους.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Μετρό: Παράνομη η σημερινή απεργία - Τι απαντάνε οι εργαζόμενοι

Για σημαντικές καθυστερήσεις στην παραγγελία ανταλλακτικών για τους συρμούς κάνει λόγο ο πρόεδρος των εργαζομένων στο μετρό. «Αν συνεχιστεί αυτό το χάλι, οι συρμοί θα περνούν κάθε 5' λεπτά» σημειώνει. Μιλά στον News 24/7 στους 88,6 ο πρόεδρος των εργαζομένων.

Στοθμός Μετρό "Συγγρού - Φιξ".

Στάση εργασίας στο Μετρό: Παράνομη η κινητοποίηση των εργαζομένων

Με δελτίο Τύπου, η ΣΤΑΣΥ ανακοινώνει πως αναγνωρίστηκε ο παράνομος χαρακτήρας των δύο στάσεων εργασίας στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό. Τι γίνεται με την προγραμματισμένη στάση για τις 11.00 το βράδυ.

O Tάσος Ταστάνης με τον Σίμο Ρούσο

Ζήτησαν νέα λεωφορειακή γραμμή Χαλάνδρι και Αγία Παρασκευή

Αίτημα για τη δρομολόγηση νέας λεωφορειακής γραμμής που θα συνδέει το Χαλάνδρι και την Αγία Παρασκευή με τον σταθμό του μετρό "Αγία Παρασκευή" κατέθεσαν την Παρασκευή παράγοντες των δύο δήμων.

Κατεβασμένα ρολά σε σταθμό του Μετρό

Μετρό: "Ρολά" έως τις 9 το πρωί

Έπειτα από απόφαση των εργαζομένων στο Αττικό Μετρό, οι συρμοί δεν θα κινηθούν το πρωί της Παρασκευής. Ποιες ώρες δεν θα έχει μετρό στην πόλη;

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης

Απολογίες Σπίρτζη για τις ουρές: Προτείνει ως λύση... να βγάζουν κάρτα

Στην έλλειψη… "ψηφιακής παιδείας", αλλά και στον διαγωνισμό που "κληρονόμησε" η κυβέρνηση απέδωσε τις ουρές ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών. "Επαρκή τα μηχανήματα, πιο ορθολογική κατανομή τους στους σταθμούς με μεγάλη κίνηση".

ΟΑΣΘ: Σήμερα η συνάντηση των εργαζομένων με τον Χρ. Σπίρτζη

ΟΑΣΘ: Σήμερα η συνάντηση των εργαζομένων με τον Χρ. Σπίρτζη

Τις προηγούμενες μέρες οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε στάσεις εργασίας και απεργίες διαμαρτυρόμενοι για την τροπολογία που εκχωρεί δρομολόγια στα ΚΤΕΛ.