Επεισοδιακή παρουσία 'Αδωνι Γεωργιάδη στο Imperial College του Λονδίνου. Φοιτητές τον αποδοκίμασαν και διάβασαν κείμενο εναντίον του. Τι απαντά ο υπουργός

Επεισοδιακή παρουσία 'Αδωνι Γεωργιάδη στο Imperial College του Λονδίνου. Φοιτητές τον αποδοκίμασαν και διάβασαν κείμενο εναντίον του. Τι απαντά ο υπουργός

Δείτε το βίντεο με φοιτητές του Imperial College να αποδοκιμάζουν τον υπουργό Υγείας, που είχε προσκληθεί σαν ομιλητής. Ο υπουργός παρέμεινε στο βήμα και τους απαντά μέσω του NEWS 247 (vids+ pics)

Μπορεί ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης  κατά την επίσκεψη του στοΧάρβαρντ να έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις, όμως δεν είχε την ίδια τύχη  κατά την παρουσία του, στο  Imperial College του Λονδίνου.

Ο υπουργός Υγείας κατά την προσφιλή τακτική του ανάρτησε στο αγαπημένο του twitter την “είδηση”, ότι δέχτηκε πρόσκληση από το Imperial College του Λονδίνου, που είναι είναι ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο και κυρίως της Ευρώπης. Έφυγε για Λονδίνο ανέβασε φωτογραφίες στο twitter, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε.

ADVERTISING

Ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει  στους Έλληνες φοιτητές του Imperial College για την υγεία στα χρόνια της κρίσης.

Όμως η υποδοχή που το επιφύλαξαν δεν ήταν και τόσο φιλική , καθώς φοιτητές φώναξαν συνθήματα εναντίον στα αγγλικά και τα ελληνικά, διακόπτοντας την ομιλία του.

Όπως ακούγεται και στο βίντεο οι φοιτητές τον κάλεσαν να μιλήσει για το σύστημα υγείας της Βενεζουέλας, κατηγορώντας τον ότι όσα λέει είναι ψέματα.

"Δεν ξέρετε τίποτα για τη Δημοκρατία", τους απάντησε ο Άδωνις. "Δεν ξέρεις τίποτα από την πραγματικότητα", του φώναξε ένας φοιτητής, ενώ κάποιος άλλος ακούγεται να του απαντά ότι: «δεν ξέρουμε τίποτα για τη δική σας Δημοκρατία, όπως την εννοείτε εσείς».

Ο Υπουργός Υγείας προσπάθησε να συγκρατήσει την ψυχραιμία του και να έρθει σε διάλογο με τους φοιτητές, όμως εκνευρίστηκε όταν μια κοπέλα του φώναξε: «Πήγαινε να πουλήσεις βιβλία». Ο κ. Γεωργιάδης της απάντησε ότι για την πώληση των βιβλίων θα τον κρίνει ο ελληνικός λαός και εν συνεχεία επέλεξε να αποχωρήσει φανερά εκνευρισμένος...

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να έρθει και σε λεκτική -εντονότατη- αντιπαράθεση με φοιτητή, . Αμέσως μετά, οι διαμαρτυρόμενοι φοιτητές διάβασαν κείμενο εναντίον του,  για την πολιτική  που ακολουθεί στο τομέα της υγείας που όπως υποστήριξαν διαλύει το εθνικό σύστημα υγείας και αποχώρησαν, ενω ο υπουργός υγείας Συνέχισε την ομιλία του.

Φυσικά η είδηση κυριάρχησε στο twitter:

Άδωνις Γεωργιάδης στο NEWS 247: «Τα παιδάκια που πουλάνε ακροαριστερά με τα λεφτά του μπαμπά του δεν διέκοψαν την ομιλία μου

O ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο Twitter ότι η ομιλία έγινε παρά τις προσπάθειες των γνωστών ακροαριστερών να σταματήσει. "2,5 ώρες μίλαγα! Δεν τους φοβόμαστε", έγραψε και συμπλήρωσε: Το μήνυμα της σημερινής εκδηλώσεως είναι απλό: "Κομμουνιστές δεν σας φοβόμαστε" ήρθαν να με εμποδίσουν και έφυγαν αφήνοντάς με να μιλήσω.

Το NEWS 247, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υπουργό υγείας και τον βρήκαμε αργά το βράδυ , σε δείπνο που παρέθεσαν προς τιμή του, οι φοιτητές  του Imperial και ο Έλληνας πρέσβης στο Λονδίνο.

Όπως μας είπε, πραγματοποίησε διάλογο διάρκειας 2,5 ωρών με τους φοιτητές, ενώ παρά τις διαμαρτυρίες ομάδας φοιτητών, αυτός παρέμεινε στην αίθουσα και πραγματοποίησε την ομιλία του. 

Σχολιάζοντας το συγκεκριμένο επεισόδιο  δήλωσε χαρακτηριστικά στο NEWS 247:

«Φυσικά και δεν διακόπηκε η ομιλία μου. Αν και κάποιοι έκαναν τα πάντα. Αυτά τα παιδάκια, που με τα λεφτά του μπαμπά τους, πουλάνε ακροαριστερά ,νόμιζαν ότι με συνθήματα και φασαρίες θα σταματούσαν την ομιλία μου .

Η εποχή που τους φοβόμασταν τελείωσε. Δεν ντρεπόμαστε για κάτι. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε την πατρίδα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο».

Ο κ. Γεωργιάδης μάλιστα μας είπε ότι τόσο οι φοιτητές όσο και οι διοργανωτές ενθουσιάστηκαν από την ομιλία του και τον κάλεσαν να συμμετάσχει και σε άλλη εκδήλωση του κολεγίου, τον ερχόμενο μήνα.

Πηγή φωτογραφίας : Evdoxia Lymperi

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Άδωνης στο Ξάρβαρντ και άλλα μεζεδάκια

Στη σουίτα του JFK ο Άδωνις Γεωργιάδης. Μετά από αυτό ίσως τη σφραγίσουν

Ιδού που φιλοξενήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Χάρβαρντ

SHARE:

24Media Network