Η σύζυγος του Θ. Πάγκαλου πήρε επίδομα τρίτεκνης

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ
ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ 
"ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ"/ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ"/ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗ EUROKINISSI

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι η σύζυγος του Θ. Πάγκαλου, έλαβε επίδομα τρίτεκνης. Πολιτικοί κύκλοι υποστηρίζουν ότι το έδινε σε κοινωφελές ίδρυμα

Το ερώτημα αν το νόμιμο είναι και ηθικό, που είχε απαντήσει σε τηλεοπτικό παράθυρο,  ο πρώην υπουργός Γ. Βουλγαράκης (εξοργίζοντας το πανελλήνιο), επανέρχεται για άλλη μια φορά.

Μετά την Ελένη Μενεγάκη και η σύζυγος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλου, Χριστίνα Χριστοφάκη, λάμβανε επίδομα τρίτεκνης!

Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", η κα Χριστοφάκη, η οποία ήταν υποψήφια δήμαρχος Σαρωνικού, φέρεται να εισέπραξε για το 2010 2.145 ευρώ ως επίδομα από τον ΟΓΑ.

Η σύζυγος του Θ. Πάγκαλου πήρε επίδομα τρίτεκνης

Μπορεί με το γράμμα του νόμου η κα Χριστοφάκη να δικαιούται το επίδομα, ωστόσο προκαλεί οργή το ότι την ώρα που διαλύεται η μεσαία τάξη και οι άνεργοι καλούνται να πληρώσουν τα χαράτσια του υπουργείου Οικονομικών, η Πολιτεία δεν έχει φροντίσει ώστε να μην λαμβάνουν επιδόματα άνθρωποι που δεν τα έχουν καμία ανάγκη.

Το συγκεκριμένο επίδομα, καταβάλλεται ανεξάρτητα από άλλα επιδόματα και δεν υπόκειται σε φορολόγηση.

Πολιτικοί κύκλοι, υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο επίδομα η κα Χριστοφάκη το έδινε σε κοινωφελές ίδρυμα, κάτι που φυσικά μένει να αποδειχθεί.

Πάντως αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, η εξήγηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης για ένα ζήτημα που ασφαλώς θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις, λόγω της οικονομικής συγκυρίας.

SHARE:

24Media Network