Επίσκεψη Κωνσταντοπούλου στον πρόεδρο του ΣτΕ για τους πλειστηριασμούς

Επίσκεψη Κωνσταντοπούλου στον πρόεδρο του ΣτΕ για τους πλειστηριασμούς
Συζήτηση με τον πολυβραβευμένο, Βρετανό σκηνοθέτη Κεν Λόουτς στα πλαίσια του 30ου Πανοράματος Ευρωπαϊκού Κινηματογράφουστην Αθήνα την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017. Ο Κεν Λόουτς μίλησε για τον κινηματογράφο και τη σημερινή κατάσταση στην Ευρώπη, ενώ απάντησε και στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και του κοινού. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Ευρωκίνηση

Η επίσκεψη ακολουθεί της προσφυγής τους στο Ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο

Τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, Νικόλαο Σακελλαρίου, επισκέφθηκαν σήμερα η πρώην πρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» και ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ζηκογιάννης, για το θέμα της προσφυγής που κατέθεσαν στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο ως συνήγοροι της συμβολαιογράφου Λαυρίου Ελένης Καραγεωργοπούλου.

Με την αίτησή τους ζητούν από τον κ. Σακελλαρίου να εκδώσει προσωρινή διαταγή και να «παγώσει» η απόφαση της τελευταίας επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης (27.11.2017) του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου, με την οποία ανεστάλη η προηγούμενη και είχε αποφασιστεί η αποχή των συμβολαιογράφων από όλους τους πλειστηριασμούς έως 31 Δεκεμβρίου 2017.

Ακόμη, ζήτησαν να εκδοθεί απόφαση με την οποία να αναστέλλεται η απόφαση της επίμαχης Γενικής Συνέλευσης μέχρι να εκδοθεί (απόφαση) επί της κυρίας αίτησης που έχουν καταθέσει.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα