Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του ΤΕΕ

Στιγμιότυπο απο την συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη,στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για το Κυπριακό,Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο απο την συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη,στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για το Κυπριακό,Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ενημέρωση του Κυρ. Μητσοτάκη από τον πρόεδρο του ΤΕΕ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες μηχανικοί

Με τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), Γιώργο Στασινό, συναντήθηκε σήμερα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες μηχανικοί με την εγγυοδοσία του ΤΜΕΔΕ καθώς και για το ότι το 80% του κλάδου δεν έχει ασφαλιστική ενημερότητα.

Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, για το θέμα της εγγυοδοσίας του ΤΜΕΔΕ, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πρότεινε να μεταβιβαστεί στο Ταμείο το σύνολο της περιουσίας που απαιτείται για την κανονική λειτουργία της εγγυοδοσίας του. Όσον αφορά την ασφαλιστική ενημερότητα των ελεύθερων επαγγελματιών μηχανικών, ο κ. Μητσοτάκης πρότεινε να δοθεί παράταση για την πληρωμή των εισφορών του δεύτερου εξαμήνου του 2016 και να διακανονιστούν οι παλιές εισφορές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης
SHARE:

24Media Network