Επίσκεψη του προέδρου της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα στο Προεδρικό Μέγαρο

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ SERGIO MATTARELLA ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ SERGIO MATTARELLA ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ICON

Οι δυο πρόεδροι της Δημοκρατίας θα συναντηθούν στη Μάλτα  στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου προκειμένου και πάλι να ανταλλάξουν γόνιμες απόψεις

Τον Ιταλό ομόλογό του συνάντησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και για άλλη μια φορά εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να τονίσει τον Ευρωπαϊκό ρόλο της Ελλάδας.

Ειδικότερα ο κ Παυλόπουλος υποδεχόμενος τον πρόεδρο της Ιταλίας με αφορμή την συνάντηση που οργανώνει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Δημόσιου Δικαίου είπε ότι " η Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση, με βάση τον ιστορικό προορισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οδηγεί σε μιαν Ομοσπονδία που στηρίζεται στην Δημοκρατική Αρχή, η οποία προϋποθέτει μια γνήσια Αντιπροσωπευτική Δημοκρατία. Συνακόλουθα δε μιαν Ευρωπαϊκή Ένωση που ενσαρκώνει το Κράτος Δικαίου και την θεμελιώδη συνιστώσα του, το Κοινωνικό Κράτος Δικαίου".

Οι δυο πρόεδροι της Δημοκρατίας θα συναντηθούν στη Μάλτα  στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου προκειμένου και πάλι να ανταλλάξουν γόνιμες απόψεις, ως προς το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης  που αφορά την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση, και το οποίο δεν μπορεί παρά να στηριχθεί πρωτίστως στην θεσμική εμβάθυνση του όλου Ευρωπαϊκού Οικοδομήματος όπως επεσήμανε στις δηλώσεις ο κ. Παυλόπουλος.

SHARE:

24Media Network