Επίσκεψη της Ένωσης τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών στο ΥΠΕΘΑ για πρώτη φορά

Επίσκεψη της Ένωσης τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών στο ΥΠΕΘΑ για πρώτη φορά

Αντιπροσωπεία της Ένωσης τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών θα δεχτεί, για πρώτη φορά στα χρονικά, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δ. Αβραμόπουλος

Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο θα επισκεφτεί το μεσημέρι της Τετάρτης (29/01) αντιπροσωπεία της Ένωσης τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών.

Ο υπουργός θα ενημερώσει τα μέλη της αντιπροσωπείας για θέματα που αφορούν την εθνική άμυνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται μία τέτοια επίσκεψη στο ΥΠΕΘΑ, κίνηση που αποτελεί δείγμα σεβασμού από πλευράς ηγεσίας του υπουργείου, στην παλιά φρουρά της πολιτικής.

Στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι ο Θ. Δαβάκης

Τη Σχολή Μηχανικού και το 747 Ειδικό Τάγμα Μηχανικού, στο Λουτράκι Κορινθίας, επισκέφτηκε την Τρίτη (28/01) ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Θανάσης Δαβάκης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Α΄ υπαρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, τον αντιστράτηγο Ιωάννη Ηλιόπουλο και τον διευθυντή της Διεύθυνσης Μηχανικού του ΓΕΣ, υποστράτηγο Νικόλαο Μανούρη.

Ο κ. Δαβάκης ενημερώθηκε για την αποστολή και τις δραστηριότητές τους και στη συνέχεια παρακολούθησε επίδειξη από το προσωπικό της ΣΜΧ και του 747 ΕΤΜΧ.

Στο πλαίσιο της επίδειξης παρακολούθησε μεταξύ άλλων, επεισόδιο εξουδετέρωσης αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού (EOD), διάσωση στο πεδίο της μάχης, καθώς επίσης και κατασκευή ελαφράς τακτικής σχεδίας για τη μεταφορά προσωπικού υλικών και μέσων.

SHARE:

24Media Network