Επιστολή Μητσοτάκη στα μέλη του τακτικού συνεδρίου της ΝΔ: "Μαζί θα χτίσουμε τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη"

ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΔ.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΔ.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Με επιστολή του στους 4000 περίπου συνέδρους ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ ανοίγει το διάλογο με τη βάση του κόμματος για μια «ανανεωμένη», «ενωμένη» και «αξιοκρατική» ΝΔ από τις 11 Ιανουαρίου και μετά

Το διάλογο με τη βάση του κόμματος και πιο συγκεκριμένα με τα μέλη του τελευταίου Εθνικού Συνεδρίου για μια «ενωμένη», «ανανεωμένη» και «αξιοκρατική» Νέα Δημοκρατία, από τις 11 Ιανουαρίου 2016 και μετά, άνοιξε ο υποψήφιος Πρόεδρος, Κυριάκος Μητσοτάκης, με επιστολή του στους 4.000, περίπου, συνέδρους.

«Έχω καταθέσει τις προτάσεις μου για το πώς μπορούμε να υλοποιήσουμε μέσα σε 111 ημέρες την ανάταξη της Νέας Δημοκρατίας. Έχω προτείνει τον τρόπο που θα χτίσουμε την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που θα ενώσει όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου στην υπηρεσία της Ελλάδας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Επιπλέον, ο υποψήφιος Πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης  χαρακτηρίζει τα μέλη και τους φίλους ως «σημαιοφόρους» στη προσπάθεια δημιουργικής ανανέωσης της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι «εσείς είστε τα στελέχη μας που το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου, στο έκτακτο Εθνικό Συνέδριο, θα οδηγήσετε την παράταξη στην επανεκκίνησή της».

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης αφού παροτρύνει τα μέλη και τους φίλους να μην αφήσουν αναξιοποίητες τις ημέρες των εορτών, επισημαίνει με έμφαση ότι «στις 11 Ιανουαρίου ξεκινάμε έναν δομημένο και οργανωμένο διάλογο με σκοπό να έχουμε έτοιμο το προσχέδιο του νέου μας Καταστατικού την 1η Φεβρουαρίου. Τώρα είναι η ώρα να σκεφτούμε πώς θέλουμε την καινούργια Νέα Δημοκρατία. Να διαβουλευτούμε με τους πολίτες.  Να καταγράψουμε τις απόψεις και τις προτάσεις μας.  Πρέπει στις 11 Ιανουαρίου να είμαστε έτοιμοι για τις 111 ημέρες δημιουργικής ανανέωσης που θα μας οδηγήσουν στην επανίδρυση της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης».

Ο κ. Μητσοτάκης καταλήγοντας, αφού δηλώνει «πίστη στον κάθε ένα και την κάθε μια», αναφέρει ότι «η Πρωτομαγιά του 2016, που συμπίπτει με την Κυριακή του Πάσχα, είναι ένα σημαντικό ορόσημο για τη Νέα Δημοκρατία. Είναι το χρονικό εκείνο σημείο από το οποίο θα μπορούμε να απευθυνθούμε στους πολίτες, έτοιμοι να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της Ελλάδας. Να απευθυνθούμε με αξιοπιστία όχι μόνο σε όσους πάντα στήριζαν τη Νέα Δημοκρατία αλλά και σε αυτούς που πολλές φορές δικαίως απομακρύνθηκαν από εμάς».

Ολόκληρη η επιστολή του κ. Μητσοτάκη προς τα μέλη του τακτικού συνεδρίου της ΝΔ έχει ως εξής:

«Προς: Μέλη Τακτικού Συνεδρίου Νέας Δημοκρατίας

Αγαπητέ συνάδελφε,

Σας εύχομαι ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και οικογενειακή ζεστασιά καθώς και ένα δημιουργικό 2016!

Η χρονιά που έρχεται είναι μια χρονιά μεγάλων αλλαγών και προκλήσεων για την Ελλάδα και τη Νέα Δημοκρατία.

Το 2015 αποδείχτηκε ένα καταστροφικό έτος για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Πολλοί εναπόθεσαν τις ελπίδες τους στο ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τους 11 μήνες της διακυβέρνησης της χώρας από τον κ. Τσίπρα πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο.

Είναι στο χέρι μας η δική μας μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη να καταστεί το συντομότερο δυνατόν η αξιόπιστη εναλλακτική λύση για την διακυβέρνηση της χώρας.

Αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση για τη Νέα Δημοκρατία. Διδασκόμενοι από τα λάθη του παρελθόντος και εμπνεόμενοι από την διαχρονική προσφορά της παράταξης προς την πατρίδα, να συνθέσουμε τώρα την πολύτιμη εμπειρία των στελεχών μας με τη δημιουργική ανανέωση του κόμματός μας.  Από το συνδυασμό αυτό θα προκύψει μια ενωμένη, ανανεωμένη και αξιοκρατική Νέα Δημοκρατία.

Έχω καταθέσει τις προτάσεις μου για το πώς μπορούμε να υλοποιήσουμε μέσα σε 111 ημέρες την ανάταξη της Νέας Δημοκρατίας.  Έχω προτείνει τον τρόπο που θα χτίσουμε την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που θα ενώσει όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου στην υπηρεσία της Ελλάδας.

Αν τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας με επιλέξουν ως Πρόεδρο, στην πορεία αυτή εσείς είστε οι σημαιοφόροι. Εσείς είστε τα στελέχη μας που το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου, στο έκτακτο Εθνικό Συνέδριο, θα οδηγήσετε την παράταξη στην επανεκκίνησή της.

Θα ήθελα να σας παροτρύνω να μην αφήσουμε αναξιοποίητες τις ημέρες των εορτών.  Στις 11 Ιανουαρίου ξεκινάμε έναν δομημένο και οργανωμένο διάλογο με σκοπό να έχουμε έτοιμο το προσχέδιο του νέου μας Καταστατικού την 1η Φεβρουαρίου. Τώρα είναι η ώρα να σκεφτούμε πώς θέλουμε την καινούργια Νέα Δημοκρατία. Να διαβουλευτούμε με τους πολίτες.  Να καταγράψουμε τις απόψεις και τις προτάσεις μας.  Πρέπει στις 11 Ιανουαρίου να είμαστε έτοιμοι για τις 111 ημέρες δημιουργικής ανανέωσης που θα μας οδηγήσουν στην επανίδρυση της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η Πρωτομαγιά του 2016, που συμπίπτει με την Κυριακή του Πάσχα, είναι ένα σημαντικό ορόσημο για τη Νέα Δημοκρατία. Είναι το χρονικό εκείνο σημείο από το οποίο θα μπορούμε να απευθυνθούμε στους πολίτες, έτοιμοι να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της Ελλάδας.  Να απευθυνθούμε με αξιοπιστία όχι μόνο σε όσους πάντα στήριζαν τη Νέα Δημοκρατία αλλά και σε αυτούς που πολλές φορές δικαίως απομακρύνθηκαν από εμάς.

Είμαι βέβαιος ότι το 2016 θα είναι μια καθοριστική χρονιά δημιουργικής ανανέωσης, μια χρονιά επανίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας.

Σας εύχομαι κάθε καλό και πολλή δύναμη για την επίτευξη του κοινού μας στόχου που δεν είναι άλλος από την σωτηρία και την προκοπή της Ελλάδας και κυρίως των απλών πολιτών.

Με πίστη στον κάθε έναν και την κάθε μία από εσάς,

Κυριάκος Μητσοτάκης»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητσοτάκης στο News247: Από την 1η Μαϊου η ΝΔ θα αποτελεί τη νέα ευρωπαϊκή πλειοψηφία

SHARE:

24Media Network